Dit zijn de PlayStation Plus games van oktober!

De PlayStation Plus-games van oktober zijn bekend! Iedere maand worden PlayStation-eigenaren met een PlayStation Plus-abonnement getrakteerd op gratis games die een maand lang gedownload kunnen worden in de PlayStation Store. Het is altijd weer afwachten welke games er dit keer worden weggegeven en Game Mania houdt jou graag op de hoogte wanneer de nieuwe lichting bekend is gemaakt! Iedere maand plaatsen wij het nieuwste PlayStation Plus-aanbod. Dit is jouw PlayStation Plus-update van oktober!

De gratis PlayStation Plus games van oktober 2019:

PlayStation plus games oktober 2019

The Last of Us: Remastered

De game van een generation, geremasterd voor PS4. In een vijandige wereld geteisterd door ziektes, ontmoeten Joel en Ellie elkaar onder wanhopige omstandigheden. Ze moeten op elkaar vertrouwen om de onmenselijke reis door wat eens de Verenigde Staten waren te overleven.

Beschikbaar vanaf dinsdag 1 oktober

PlayStation plus games oktober 2019

MLB The Show 19

Strijd in het ultieme honkbalduel: het gevecht tussen slagman en werper.
Speel een snel spel, duik in een volledige RPG-ervaring of speel online tegen de rest van de wereld met MLB-legendes uit heden en verleden.
Ontdek het allerbeste van honkbal. Welkom bij The Show.

Beschikbaar vanaf dinsdag 1 oktober

Games van vorige maand die zullen verdwijnen:

Haast je, want de volgende games zullen vanaf september verdwijnen uit de PlayStation Plus line-up! Je kunt deze games nog gratis toevoegen aan je collectie totdat de nieuwe games zijn verschenen in de PlayStation Store.

  • Batman: Arkham Knight
  • Darksiders III

PlayStation Plus aanschaffen of verlengen?

Al dat moois kan van jou zijn met een PlayStation Plus-abonnement! Een PlayStation Plus-abonnement is sowieso nodig om online te kunnen gamen, maar een bijkomend voordeel is dat je iedere maand een handjevol gratis games mag downloaden en deze voor altijd mag houden (zolang je abonnement doorloopt). Bovendien krijg je ook vaak forse kortingen op games in de PlayStation Store en kun je de save files van je games veilig online opslaan.

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Als je een jaarabonnement neemt bespaar je bovendien 40% ten opzichte van een maandelijks abonnement!

De voordelen van PlayStation Plus kopen bij Game Mania:

  • Code direct in je mailbox!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij problemen!

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

1 Maand PlayStation Plus 3 Maanden PlayStation Plus 12 Maanden PlayStation Plus