Dit zijn de PlayStation Plus games van november!

De eerste gratis PS5-game!

De PlayStation Plus-games van november zijn bekend! Iedere maand worden PlayStation-eigenaren met een PlayStation Plus-abonnement getrakteerd op gratis games die een maand lang gedownload kunnen worden in de PlayStation Store. Iedere maand plaatsen wij de nieuwste PlayStation Plus games van de maand. Dit zijn de PlayStation Plus games van november 2020!

De gratis PlayStation Plus games van november 2020:

Hollow Knight Voidheart Edition

Hollow Knight: Voidheart Edition (PS4)

Daal af naar de wereld van Hollow Knight! Het prijswinnende actie-avontuur vol insecten en helden. Verken kronkelige grotten, oeroude steden en dodelijke woestenijen. Bevecht verdorven wezens en bevriend bizarre beestjes. Ontrafel oeroude geheimen en los de mysteries op die in het hart van het koninkrijk verborgen liggen.

Beschikbaar vanaf 3 november
Middle-Earth: Shadow of War

Middle-Earth: Shadow of War (PS4)

Begeef je achter de vijandige linies en vorm je eigen leger, verover vestingen en overheers Mordor van binnenuit. Ervaar hoe het bekroonde Nemesis-systeem unieke persoonlijke verhalen creëert voor elke vijand en volgeling en neem het op tegen de absolute macht van de duistere Lord Sauron en zijn ringgeesten in dit epische nieuwe verhaal over Midden-aarde.

Beschikbaar vanaf 3 november

Bonusgame voor PS5!

Bugsnax

Bugsnax (PS5)

De allereerste PS5-game voor PlayStation Plus is Young Horses 'ultra-charmante, grillige first-person avontuur Bugsnax! Speel een onderzoeksjournalist die eropuit is gegaan om Snaktooth Island te verkennen, de thuisbasis van de legendarische half-insect half-snack wezens, Bugsnax. Ontdek, jaag en vang alle 100 beestjes, terwijl je ook de eilandbewoners opspoort en herenigt.

Beschikbaar van 12 november t/m 4 januari 2021

Games van vorige maand die zullen verdwijnen:

Haast je, want de volgende games zullen vanaf 3 november verdwijnen uit de PlayStation Plus line-up! Je kunt deze games nog gratis toevoegen aan je collectie totdat de nieuwe games zijn verschenen in de PlayStation Store.

  • Need for Speed: Payback
  • Vampyr

PlayStation Plus Collection

Als PlayStation Plus-lid kan je 20 fantastische games helemaal gratis downloaden naar de PlayStation 5 als onderdeel van de PlayStation Plus Collection. De beschikbare titels zijn: Batman: Arkham Knight, Battlefield 1, Bloodborne, Days Gone, Detroit: Become Human, Fallout 4, Final Fantasy XV, God of War, Infamous Second Son, Monster Hunter World, Mortal Kombat X, Persona 5, Ratchet and Clank, Resident Evil 7: Biohazard, The Last Guardian, The Last of Us Remastered, Uncharted 4: A Thief's End, Until Dawn, Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition en Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

PlayStation Plus aanschaffen of verlengen?

Al dat moois kan van jou zijn met een PlayStation Plus-abonnement! Een PlayStation Plus-abonnement is sowieso nodig om online te kunnen gamen, maar een bijkomend voordeel is dat je iedere maand een handjevol gratis games mag downloaden en deze voor altijd mag houden (zolang je abonnement doorloopt). Bovendien krijg je ook vaak forse kortingen op games in de PlayStation Store en kun je de save files van je games veilig online opslaan.

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Als je een jaarabonnement neemt bespaar je bovendien 40% ten opzichte van een maandelijks abonnement!

De voordelen van PlayStation Plus kopen bij Game Mania:

  • Code direct in je mailbox!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij problemen!

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

1 maand

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

3 maanden

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

12 maanden

Code direct in je mailbox!

Ruimte tekort op je schijf? Breid uit!

Met een PlayStation Plus-abonnement blijven de gratis games naar binnen stromen. Je hebt dus genoeg om te spelen, maar kan je al die games wel kwijt op je hardeschijf? Als je er genoeg van hebt om steeds games te moeten verwijderen om plaats te maken voor nieuwe games, wordt het misschien tijd voor een externe hardeschijf. Check ons aanbod en verhoog je opslagcapaciteit!

Seagate PS4 Game Drive 2TB

PS4 Game Drive 2TB

Seagate

Ruimte voor meer dan 50 games

Seagate PS4 Game Drive 2TB

PS4 Game Drive 4TB

Seagate

Ruimte voor meer dan 100 games