Dit zijn de PlayStation Plus games van februari!

De PlayStation Plus-games van februari zijn bekend! Iedere maand worden PlayStation-eigenaren met een PlayStation Plus-abonnement getrakteerd op gratis games die een maand lang gedownload kunnen worden in de PlayStation Store. Iedere maand plaatsen wij de nieuwste PlayStation Plus games van de maand. Dit zijn de PlayStation Plus games van februari 2020!

De gratis PlayStation Plus games van februari 2020:

PlayStation plus games februari 2020

BioShock: The Collection

Keer terug naar Rapture en Columbia en beleef de bekroonde BioShock-reeks op een compleet nieuwe manier. In BioShock: The Collection maak je opnieuw onvergetelijke reizen door de wereld van BioShock, nu prachtig geremasterd in 1080p. BioShock: The Collection bevat alle singleplayercontent van BioShock, BioShock 2 en BioShock Infinite, alle singleplayeruitbreidingen en het pack Columbia’s Finest.

Beschikbaar vanaf 4 februari 11:00
PlayStation plus games februari 2020

De Sims 4

Laat je verbeelding de vrije loop en creëer een unieke wereld die jou weerspiegelt! Ga op verkenning en pas elk detail aan. Van Sims tot hun huizen en nog veel meer. Creëer unieke Sims – er is een verscheidenheid aan Sims om te personaliseren, elk met unieke kenmerken, dynamische persoonlijkheden en inspirerende doelen. Bouw het perfecte huis – bouw en ontwerp moeiteloos de ideale woning voor je Sims met Bouwen!

Beschikbaar vanaf 4 februari 11:00

VR BONUSGAME

PlayStation plus games februari 2020

Firewall Zero Hour

Coördineer tactische aanvallen met 360º zicht en totale bewegingsvrijheid in deze meeslepende teamshooter, exclusief voor PlayStation®VR. Hoor de knallen om je heen in 3D surround sound als jij je als lid van een elite-eenheid huurlingen in levensgevaarlijke gevechten stort om waardevolle inlichtingen te bemachtigen!

Beschikbaar vanaf 4 februari 11:00

Games van vorige maand die zullen verdwijnen:

Haast je, want de volgende games zullen vanaf 4 februari verdwijnen uit de PlayStation Plus line-up! Je kunt deze games nog gratis toevoegen aan je collectie totdat de nieuwe games zijn verschenen in de PlayStation Store.

  • Uncharted: The Nathan Drake Collection
  • Goat Simulator

PlayStation Plus aanschaffen of verlengen?

Al dat moois kan van jou zijn met een PlayStation Plus-abonnement! Een PlayStation Plus-abonnement is sowieso nodig om online te kunnen gamen, maar een bijkomend voordeel is dat je iedere maand een handjevol gratis games mag downloaden en deze voor altijd mag houden (zolang je abonnement doorloopt). Bovendien krijg je ook vaak forse kortingen op games in de PlayStation Store en kun je de save files van je games veilig online opslaan.

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Als je een jaarabonnement neemt bespaar je bovendien 40% ten opzichte van een maandelijks abonnement!

De voordelen van PlayStation Plus kopen bij Game Mania:

  • Code direct in je mailbox!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij problemen!

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

1 maand

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

3 maanden

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

12 maanden

Code direct in je mailbox!