Dit zijn de PlayStation Plus games van april!

Benieuwd naar de Games With Gold van April? Klik hier!

De PlayStation Plus-games van april zijn bekend! Iedere maand worden PlayStation-eigenaren met een PlayStation Plus-abonnement getrakteerd op gratis games die een maand lang gedownload kunnen worden in de PlayStation Store. Iedere maand plaatsen wij de nieuwste PlayStation Plus games van de maand. Dit zijn de PlayStation Plus games van april 2020!

De gratis PlayStation Plus games van april 2020:

PlayStation plus games april 2020

Uncharted 4

Kruip in de huid van Nathan Drake en ga op zoek naar de verloren schat van kapitein Henry Avery. Nathan dacht jarenlang dat hij Sam verloren had, tot hij ineens weer voor zijn neus staat. Een aanwijzing naar een mogelijke schat in het piratenparadijs Libertalia wordt hun doel.

Beschikbaar vanaf 7 april 11:00
PlayStation plus games april 2020

Dirt Rally 2.0

DiRT Rally 2.0 daagt je uit om je een weg te banen doorheen een selectie van iconische rally locaties van over de hele wereld, in de meest iconische en krachtige off-road voertuigen ooit gebouwd, wetende dat de kleinste vergissing het einde van de rit kan betekenen.

Beschikbaar vanaf 7 april 11:00

Games van vorige maand die zullen verdwijnen:

Haast je, want de volgende games zullen vanaf 6 april verdwijnen uit de PlayStation Plus line-up! Je kunt deze games nog gratis toevoegen aan je collectie totdat de nieuwe games zijn verschenen in de PlayStation Store.

  • Shadow of the Colossus
  • Sonic Forces

PlayStation Plus aanschaffen of verlengen?

Al dat moois kan van jou zijn met een PlayStation Plus-abonnement! Een PlayStation Plus-abonnement is sowieso nodig om online te kunnen gamen, maar een bijkomend voordeel is dat je iedere maand een handjevol gratis games mag downloaden en deze voor altijd mag houden (zolang je abonnement doorloopt). Bovendien krijg je ook vaak forse kortingen op games in de PlayStation Store en kun je de save files van je games veilig online opslaan.

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Als je een jaarabonnement neemt bespaar je bovendien 40% ten opzichte van een maandelijks abonnement!

De voordelen van PlayStation Plus kopen bij Game Mania:

  • Code direct in je mailbox!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij problemen!

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

1 maand

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

3 maanden

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

PlayStation Plus

12 maanden

Code direct in je mailbox!