Dit was de Nintendo Night in Alphen aan den Rijn!

Opening Game Mania Zone feestelijk gevierd

In april opende de allereerste Game Mania Zone in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. Om dat te vieren organiseerden we een Nintendo Night met toernooien, goodies & veel meer! Het werd een avond om nooit te vergeten, dankzij de opkomst van honderden gepassioneerde Nintendo-fans! Er werd uiteraard naar hartenlust gegamed, gezellig gepraat, Nintendo-cocktails genuttigd en de spannende toernooien zorgden voor de nodige klamme handjes.

Bekijk snel de aftermovie hieronder voor een impressie van deze bijzondere eerste Nintendo Night van Nederland en wie weet treffen we jou bij de volgende! Bedankt allemaal voor jullie komst!

Bezoek 

Bezoek ook de Game Mania Zone in de Esports Game Arena!

De Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn is dé ontmoetingsplek voor gamers waar je onder het genot van een hapje of drankje naar hartenlust kunt gamen met vrienden en waar (inter)nationale topteams strijden om roem en eer in de meest spannende e-sportstoernooien. Vanaf nu kun je hier ook terecht voor de nieuwste games, consoles en al je gaming benodigdheden in de Game Mania Zone, midden in de arena!

Game Mania Zone
Esports Game Arena