Kom naar de eerste Nintendo Night van Nederland in de Esports Game Arena!

Een nacht vol fun & games!

Nintendo fans opgelet! Dit event mag je absoluut niet missen! Om de opening van Game Mania Alphen aan den Rijn te vieren organiseert Game Mania de nacht voor de opening van de winkel een Nintendo Night bij de Esports Game Arena!

Het concept bestaat al een tijdje in België maar komt nu voor het eerst naar Nederland! Nintendo-fans komen bij elkaar om te gamen, te lachen en te feesten! Dompel jezelf onder in de wereld van Nintendo en ontmoet andere enthousiastelingen onder het genot van speciale Nintendo-cocktails. Er zijn gratis goodies voor iedere bezoeker en de toegang is GRATIS en het event is voor alle leeftijden toegankelijk. De jongere bezoekers kunnen uiteraard genieten van non-alcoholische versnaperingen ;-).

Benieuwd wat je kan verwachten? Bekijk hier een aantal video's van de vorige edities!

Alles op een rij:

Waar: Esports Game Arena (Raadhuisstraat 134, 2406 AJ, Alphen aan den Rijn)
Wanneer: Vrijdag 19 april vanaf 19:00 tot 00:00
Wat moet je meebrengen? Vrienden, familie, je Nintendo Switch of (3)DS als je wil meedoen met de wedstrijden en uiteraard je goede humeur! 
Wat zal je terug mee naar huis nemen? GOODIES! En misschien wel een prijs?!
Wat valt er allemaal te doen? Behalve plezier hebben en gamen, ook nog de volgende activiteiten:

Ben jij de beste Nintendo-gamer van Nederland?

Heb jij geen vrees voor blauwe schildjes, beuk je geblinddoekt alle Nintendo-personages uit de ring én ben je een natuurtalent in blokken stapelen? Bewijs je gamekunsten in het ultieme Nintendo-triatlon en wie weet ga jij naar huis met de titel 'Beste Nintendo-gamer van Nederland' en hele toffe prijzen!

De spelregels

Meld je aan bij aankomst om je in te schrijven voor deze unieke contest! Alle deelnemers nemen het tegen elkaar op in Mario Kart 8 Deluxe. De beste 16 spelers gaan door naar een Super Smash Bros Ultimate-toernooi. De beste 4 daarvan spelen Tetris 99. De speler die daar het hoogste eindigt mag zich terecht de beste Nintendo gamer van Nederland noemen en gaat met de hoofdprijs naar huis!

Wat kun je winnen?

De winnaar wint naast een supervette Mario Kart-trofee ook nog eens drie Nintendo-games en een accessoire naar keuze!

Volg de wedstrijd live via Twitch!

De hele competitie is ook live te volgen via het Twitch kanaal van Game Mania! De stream wordt mede gehost door populaire Nintendo Streamer Saar! Bekijk de stream hieronder vanaf vrijdag 19 april 20:00 of bezoek het Twitch-kanaal van Game Mania!

Probeer Nintendo Labo VR uit!

Benieuwd naar hoe virtual reality op de Nintendo Switch eruit ziet? Met de nieuwste Nintendo Labo-kit gaat er een nieuwe wereld voor je ogen open. Onder het mom van 'je moet het zien om te geloven', is er de mogelijkheid om Nintendo Labo VR uit te proberen tijdens het event! Dit moét je echt proberen, want geen enkele video kan je laten ervaren wat het echt is!

Nintendo Themed Cocktails!

Van al dat gamen krijg je het natuurlijk warm en wat is beter om je dorst te lessen dan met custom made Nintendo-cocktails? Kijk alvast uit naar enkele knotsgekke drankjes, elk met zijn eigen knipoog naar Nintendo! Uiteraard zijn er ook niet-alcoholische drankjes voor de jongere gamers of als je nog achter het stuur in Mario Kart moet kruipen ;-).

GAMES GAMES GAMES!

Er is voldoende ruimte in de Esports Game Arena om te gamen met je vrienden en andere Nintendo Community leden! Het perfecte moment om je skills te tonen in Splatoon 2, Pokémon te ruilen of gewoon wat tips & tricks uit te wisselen! Neem je Nintendo Switch en/of Nintendo (3)DS mee en een zwik games en gaan met die banaan! (of Splattershot... of Poké Ball...)

More coming soon...

Volg dit event en blijf op de hoogte van nieuwe aankondigingen!