Deel jouw Labo creatie en win!

Bouwen. Spelen. Ontdekken. Met deze drie woorden stuurt Nintendo hun nieuwste concept, Nintendo Labo, de wereld in. Nintendo Labo is anders dan de traditionele games die je gewend bent; hier word je op speelse wijze gestimuleerd om met kartonnen bouwplaten jouw eigen Toy Con in elkaar te zetten en deze tot leven te wekken via Mini-games op de cartridge van Nintendo Labo. Een combinatie van knutselen en gaming, die op het eerste gezicht misschien vreemd lijkt, maar in feite een heel logische keuze is van Nintendo: de roots van het bedrijf liggen immers bij die van een speelgoedfabrikant.

Wat Nintendo Labo méér maakt dan een simpel bouwpakketje, is het feit dat je via de Toy-Con Garage functie (beschikbaar in élk Labo-pakket) op een heel simpele manier helemaal zelf je eigen games of bouwwerken kan creëren. De mogelijkheden worden enkel beperkt door het limiet van jouw fantasie!

 

EDIT 22/05: De winnaar is bekend! Van alle inzendingen hebben wij de inzending van Siegfried Croes gekozen als winnaar! Hij maakte een alternatief piano-achtig instrument, zoals hieronder in zijn filmpje te zien is! 

Gefeliciteerd Siegfried! We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor je prijs!

De Nintendo Labo Workshop Competition! 

 

 Wij dagen jullie uit om ons jullie beste Nintendo Labo creatie te laten zien! 

 

Time to get creative!

Heb jij een van de Nintendo Labo pakketten thuis? Dan kan jij meedoen met onze Nintendo Labo Workshop Competition en maak jij kans om 3 Nintendo Switch games naar keuze te winnen! Wat moet je hiervoor doen? Duik de Toy-Con Garage in, bedenk een unieke Nintendo Labo creatie en deel deze met ons. Wij verzamelen alle inzendingen en zullen één winnaar selecteren die de prijs in ontvangst mag nemen. 

De spelregels even op een rijtje; 

  • De wedstrijd loopt vanaf 27/04 tot en met 18/05.
  • Via de Toy-Con Garage functie maak je een eigen Labo creatie
  • Maak een (serie) foto('s) of video waarin je jouw uitvinding demonstreert 
  • Deel deze met ons op Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #GMWorkshopCompetition of stuur jouw inzending naar Social@gamemania.eu met 'Workshop Competition' in het onderwerp
  • Er is geen limiet aan het aantal inzendingen per persoon, maar elke inzending moet uniek zijn
  • 22/05 wordt de winnaar door ons gekozen en bekend gemaakt via deze pagina

Nog geen idee wat je wilt maken? In het onderstaande filmpje van GameXplain worden er al een aantal creaties van Labo Creators over de wereld getoond. Laat het een bron van inspiratie zijn!

 

De twee verschillende Nintendo Labo pakketten zijn vanaf 27/04 bij Game Mania te krijgen. Klik op onderstaande links voor meer informatie.