Kijk LIVE mee naar de E3 Nintendo Direct bij Game Mania

We maken er een feestje van!

E3 komt er weer aan! Het coolste gamenieuws krijgen we zoals altijd te zien tijdens de verschillende persconferenties/media briefings. De Nintendo Direct belooft dit jaar ook weer heel wat verrassingen in petto te hebben... Pokémon, Metroid, Animal Crossing, Waverace...? 😮 Ontdek alle nieuwe aankondigingen samen met andere Nintendo fans bij één van de deelnemende locaties van Game Mania!

Dit jaar hebben we onze E3 Viewing Parties uitgebreid naar een totaal van vier verschillende locaties! Je kunt terecht bij Game Mania Utrecht, Game Mania Den Haag, Game Mania Amsterdam en we organiseren een speciale E3 Nintendo Night in de Game Mania Zone in de Esports Game Arena!

@ GAME MANIA ZONE - ESPORTS GAME ARENA

We zenden de Nintendo Direct live uit op het grote scherm en je kan de hele avond gamen! Er zijn ook gratis goodies voor alle bezoekers! 😮 Karim & Suus verzorgen de hosting van de Nintendo Direct livestream! Verder kun je je ook vermaken met onderstaande activiteiten:

Super Smash Bros. Ultimate toernooi - Na de Nintendo Direct vind er een Super Smash Bros Ultimate toernooi plaats voor maximaal 64 deelnemers. De prijzen hiervoor worden binnenkort bekendgemaakt. Maar vol = vol! Dus weer er zeker op tijd bij als je wil deelnemen!

Bitropolis pop-up shop - Bitropolis is dé winkel & webshop voor videogame, popcultuur en cosplay merchandise! Kleding, Games, Funko’s en andere figurines, bij Bitropolis vind je het allemaal! Bezoek ook eens de fysieke winkel, een werfkelder in hartje Utrecht waar ze ook diverse workshops geven.

WANNEER:

Jij en je vrienden zijn welkom op dinsdag 11 juni vanaf 17:00 uur! De Nintendo Direct begint om 18:00 uur en zal waarschijnlijk een half uur tot een uur duren. Verwacht maar dat het feestje rond middernacht is afgelopen en we (hopelijk) met voldoening naar huis kunnen!

WAAR:

Je bent van harte welkom in de Game Mania Zone, te vinden in de Esports Game Arena!

Game Mania Zone
Esports Game Arena
Raadhuisstraat 134
2406 AJ
Alphen aan den Rijn

Voor meer info, check het Facebook-evenement!

@ GAME MANIA AMSTERDAM, DEN HAAG & UTRECHT

Er is gratis drank & snacks, we zenden de Nintendo Direct live uit op het grote scherm en je kan de hele avond ook gamen met andere gasten op onze Gameboxx units. We voorzien ook gratis goodies voor alle bezoekers! Oftewel, het wordt gegarandeerd een geslaagde avond!

WANNEER:

Jij en je vrienden zijn welkom op dinsdag 11 juni vanaf 17:00 uur! De Nintendo Direct begint om 18:00 uur en zal waarschijnlijk een half uur tot een uur duren. Verwacht maar dat het feestje rond 20:00 uur is afgelopen en we (hopelijk) met voldoening naar huis kunnen!

WAAR:

Je bent van harte welkom in een van onderstaande Game Mania-stores:

Game Mania Amsterdam
Ceintuurbaan 139
1072 GA
Amsterdam
Game Mania Den Haag
Spuistraat 64
2511 BE
Den Haag
Game Mania Utrecht
Hoog Catharijne Gildenkwartier 197
3511 DH
Utrecht (stad)

Voor meer info, check het Facebook-evenement van Amsterdam, Den Haag of Utrecht!

Volg E3 bij Game Mania!

Kun je er niet bij zijn? Niet getreurd! Alle persconferenties zijn via Game Mania te bekijken en we houden je op de hoogte van al het nieuws en hoogtepunten via onze social media, nieuwsbrief en de website. Uiteraard zijn wij ook dit jaar aanwezig in LA en kun je onze E3-avonturen volgen via onze Instagram. Houd dus zeker onze website en kanalen in de gaten om niks te missen!