Volg het Mortal Kombat 11 béta event live via Twitch!

Stream over here!

Op vrijdag 29 maart tussen 19:00 en 22:00 uur organiseert Game Mania een zeer exclusief Mortal Kombat 11 Preview Event in Game Mania Den Haag!

Heb je jezelf niet tijdig ingeschreven (helaas niet meer mogelijk) voor het event maar wil je toch de sfeer opsnuiven dan kan je vanaf 19:00 inschakelen naar Twitch.tv. Kom zeker langs want we organiseren ook een vette give-away tijdens de stream waarmee je een gratis exemplaar van Mortal Kombat 11 op je platform naar keuze kan winnen.

Wil je de stream zeker niet missen dan kan je je alvast abonneren op ons kanaal zodat je meteen een notificatie krijgt wanneer we live zijn. Of hou deze pagina in de gaten want de stream zal ook hieronder te zien zijn.

 

De gastheer/streamer van dienst is Flikki! Hij zal zijn uiterste best doen om het bloed rijkelijk te laten vloeien en talloze schedels te kraken. Heb je nog geen beelden van Mortal Kombat 11 gezien dan willen we je toch even waarschuwen dat veel van de Fatalities en speciale aanvallen bijzonder gewelddadig en gruwelijk kunnen zijn voor gevoelige kijkers. De game is dan ook 18+.

Wat zal je te zien krijgen tijdens het event?

Tijdens onze stream zal je kunnen kijken wat de 5 verschillende personages uit de gesloten béta te bieden hebben. De speelbare personages zijn: Scorpion, Skarlet, Baraka, Jade en Kabal. Je zal de nieuwe grafisch motor achter het spel in actie zien met alle schedelversnipperende en beenbrekende aanvallen die deze 5 vechtersbazen in huis hebben.

Wil je een wansmakelijk voorproefje? Bekijk de personage trailers van Sonya, Kabal en Jade.

Sonya

Kabal

Jade

De game verschijnt op 23 april voor PlayStation 4 en Xbox One. De Nintendo Switch game verschijnt ietsje later op 9 mei. Alle pre-orders ontvangen bovendien ook een extra speelbaar personage – Shao Kahn!

De game reserveren kan nog steeds! Je ontvangt naast bovenstaande voordelen ook nog eens 100 extra spaarpunten op je klantenkaart.

PlayStation 4 Xbox One Nintendo Switch

 

Premium Edition PS4 Premium Edition Xbox One