Check hier de Aftermovie!

Dit was Firstlook Festival 2017!

 

Onze "Win een Nintendo Switch" wedstrijd is ondertussen afgelopen! De winnaar, Felix Tang, is gecontacteerd.  

Het was weer een mooi feestje in de Jaarbeurs op 7 & 8 oktober! Check hier de Aftermovie! 

 

Dit was er allemaal te doen op de Game Mania stand tijdens Firstlook!

 

Pre-Orders en Free Loot! 

Free Loot! 
Wat zou FirstLook zijn zonder Game Mania Goodiebags? Als je van plan bent om Merchandise of Goodies van jouw favoriete games te scoren, dan is deze tas perfect om alles in te bewaren! Natuurlijk krijg je geen lege tas mee, maar stoppen we er een gratis Super Mario Odyssey poster in! Score! 

 Poster Super Mario Odyssey

Pre-Order en krijg meteen een gratis dubbelzijdige poster!
Dit jaar zal je alle aankomende games kunnen pre-orderen op onze stand. Bij elke pre-order die je plaatst krijg je meteen een gratis dubbelzijdige poster! Je hebt keuze uit een Assassin's Creed: Origins & GT Sport poster, of een van Star Wars Battlefront II & Call of Duty: WWII. 

Poster GameForce 2 Poster GameForce 1

Gaming Area!

Mario Kart 8 Deluxe - 4 Player Splitscreen!
Nog wat oefenrondjes rijden voordat je de competitie aangaat op de Nintendo stand? Kom dan bij ons langs voor 4-player splitscreen fun in Mario Kart 8 Deluxe! Hier gaat het er niet om wie als eerste over de finish gaat, dus rijdt en schiet je vrienden af met een Rood Schild zonder je schuldig te voelen!  

Super Mario Kart op de Super Nintendo Classic Mini Edition!
Ben jij meer een retrogamer en heb je toch liever de Old School Super Mario Kart? Dat komt dan goed uit! De Super Nintendo Classic Mini zal speelbaar zijn op onze stand met Super Mario Kart! Speel hier de allereerste versie van Mario Kart op een groot scherm in HD!  

Laat jezelf tekenen als Nintendo karakter!
Onze vrienden van Wooden Plank Studios (van die hilarische webcomics, ja!) waren aanwezig op onze stand om op verzoek gratis karikaturen te tekenen van jou als je favoriete Nintendo karakter.Hieronder een paar van de tekeningen. De rest van de karikaturen van Firstlook vind je terug op de Facebook pagina van Wooden Plank Studios. 

  

 

Real life Mario Kart!  

Je hebt talloze versies van Mario Kart op verschillende consoles en handhelds, maar op onze stand op FirstLook zal je in het echt kunnen Mario Karten! Kom langs en beproef je skills! Pas wel op, het is moeilijker dan het lijkt!