Bekijk hier alle livestreams van Gamescom 2019!

Dinsdag 20 augustus gaat Gamescom 2019 van start! Op de vooravond van de grootste gamebeurs van Europa wordt er al een conferentie voorzien waarbij het uitkijken is naar presentaties van Inside Xbox, Google Stadia Connect en uiteraard het officieel openingsevent van Gamescom. We kijken alvast uit naar de 11e editie van het evenement. Het is nog tot 2020 wachten op de nieuwe generatie consoles, maar toch hopen we op enkele verrassingen! We hebben alvast een handig overzicht gemaakt van de livestreams die je op de eerste avond kan volgen. Uiteraard zijn alle presentaties te volgen via Game Mania!

Tijdschema Maandag 12 augustus:

17:00 - Inside Xbox

Net als voorgaande jaren host Xbox een Gamescom editie van Inside Xbox. Als grootste first party release van dit jaar kijken we uit naar nieuwe beelden van Gears 5 en een blik op Minecraft Dungeons. We verwachten ook dat er nieuwe - grote - games aangekondigd zullen worden voor de Xbox Game Pass. Verder is het afwachten wat voor nieuws Microsoft nog in petto heeft!

Bekijk de Inside Xbox stream hieronder!

19:00 - Google Stadia Connect

De tweede Google Stadia Connect vindt plaats vlak voor het openingsevent van Gamescom. We verwachten veel meer informatie over de games die Google Stadia zal aanbieden, de prijzen en releasedatums. Onze collega's hadden er alvast een goed gesprek over:

Bekijk de Google Stadia Connect stream hieronder:

20:00 - Gamescom Opening Night Live

Deze conferentie, gehost door Geoff Keighley zal een wervelwind zijn met nieuwe trailers en zelfs nieuwe reveals van verschillende publishers (o.a. 2K, Activision, Bandai Namco, Bungie, Capcom, EA, Epic, Koch / Deep Silver, Kerbal Space Program publisher Private Division, Sony Interactive Entertainment, Square Enix, Ubisoft,...). We kijken vooral uit naar de exclusieve preview van Hideo Kojima's Death Stranding. Ook hier zullen Xbox en Google Stadia nogmaals aan bod komen.

Bekijk de Gamescom Opening Night Live stream hieronder!

Vanaf dinsdag 20 augstus schiet Gamescom uit de startblokken en we hopen op een boeiende editie! Lees al onze verwachtingen hier.