Dit zijn de Xbox Games with Gold en Game Pass games van mei!

De Games with Gold van mei zijn bekend! Via het Games with Gold- en Xbox Game Pass-programma is het constant feest voor gamers, want om de twee weken worden twee nieuwe games gratis beschikbaar gesteld voor Xbox Live Gold-abonnementshouders en met Game Pass krijg je onbeperkt toegang tot honderden Xbox 360- en Xbox One-games! Het is altijd weer afwachten welke games er dit keer gratis worden weggegeven of toegevoegd en Game Mania houdt jou graag op de hoogte wanneer de nieuwe lichtingen bekend zijn gemaakt! Elke maand plaatsen wij het nieuwste Games with Gold- en Xbox Game Pass-aanbod. Dit is jouw Xbox-update van mei!

De gratis Games with Gold games van mei:

Marooners

Te downloaden van 1 tot 31 mei op Xbox One

In de waanzinnige partygame MAROONERS speel je samen met maximaal 6 vrienden online of gewoon samen op de bank. Er zijn 25 verschillende games en arena's waarin je elkaar het leven heerlijk zuur kunt maken en volop kunt genieten van al het leedvermaak, zelfs na je dood! De games zitten vol intense en onverwachte actie en wie wil winnen, zal moeten rennen, springen en meppen alsof z'n leven ervan afhangt!

The Golf Club 2019 Featuring PGA Tour

Te downloaden van 16 mei tot 15 juni op Xbox One

Sla je slag in THE GOLF CLUB 2019 FEATURING PGA TOUR. Test je golfvaardigheden in het carrièrespeltype met een officiële PGA-licentie. Speel op prachtig nagemaakte banen, waaronder TPC Boston en TPC Sawgrass, en probeer de felbegeerde FedEx Cup te bemachtigen. Neem het als profspeler of beginneling op tegen online tegenstanders in deze levensechte game waarin alles draait om authenticiteit.

Earth Defense Force: Insect Armageddon

Te downloaden van 1 tot 15 mei op Xbox One en Xbox 360

Verdedig de aarde tegen aliens in EARTH DEFENSE FORCE: INSECT ARMAGEDDON. Duizenden reusachtige buitenaardse insecten komen op de aarde af en alleen de Earth Defense Force kan ze tegenhouden. Met meer dan 300 wapens, jetpacks en pantser tot je beschikking, is het jouw taak om de mensheid te redden.

Comic Jumper

Te downloaden van 16 tot 31 mei op Xbox One en Xbox 360

Stap in een waanzinnig strip-avontuur in de game COMIC JUMPER. Als Captain Smiley moet je aan de slag om de problemen uit andere strips op te lossen: je eigen comic verkoopt namelijk niet zo goed. Ervaar de werelden van Fantasy, Silver Age, Modern en Manga en haal genoeg geld binnen om je eigen strip nieuw leven in te blazen.

Xbox Live Gold aanschaffen of verlengen?

Koop nu Xbox Live Gold bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren! Met een Xbox Live Gold-abonnement word je elke twee weken getrakteerd op gratis nieuwe games en krijg je bovendien forse kortingen.

De voordelen van Xbox Live Gold kopen bij Game Mania:

 • Code direct in je mailbox!
 • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
 • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
 • Klantenservice staat tot je dienst bij problemen

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

3 Maanden Xbox Live Gold 12 Maanden Xbox Live Gold

De nieuwe Game Pass-toevoegingen van mei:

Game Pass toevoegingen mei

Wij hebben voor jullie nog een korte update van de titels die in mei worden toegevoegd aan de alsmaar groeiende Xbox Game Pass-catalogus!

 • Wolfenstein II: The New Colossus (2 mei)
 • Wargroove (2 mei)
 • Tacoma (9 mei)
 • Black Desert (9 mei)
 • Surviving Mars (9 mei)
 • For the King (10 mei)
 • The Surge (16 mei)
 • Lego Batman 3 (16 mei)

Ontdek de volledige Xbox Game Pass-catalogus hier.

Xbox Game Pass aanschaffen of verlengen?

Met Xbox Game Pass krijg je onbeperkt toegang tot honderden games voor maar één lage maandprijs. Elke maand worden er meer games toegevoegd, zodat je altijd wat nieuws te spelen hebt. Speel nieuwe games waar reikhalzend naar wordt uitgekeken, zoals Sea of Thieves, Forza Horizon 4 en Crackdown 3, zodra ze worden uitgebracht. Daarnaast kun je kiezen uit vele andere games, van recente kaskrakers tot indie-games die lovende reacties hebben ontvangen. Ontdek en download games die je altijd al hebt willen spelen of speel opnieuw favorieten die je al lang niet meer hebt gespeeld met Xbox Game Pass!

Benieuwd geworden? Ontdek hier alles over Xbox Game Pass!

De voordelen van Xbox Game Pass kopen bij Game Mania:

 • Code direct in je mailbox!
 • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
 • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
 • Klantenservice staat tot je dienst bij problemen

Betaal online en ontvang direct in je inbox!

3 maanden Xbox Game Pass 6 maanden Xbox Game Pass