Dit zijn de Xbox Games with Gold en Game Pass games van februari 2021!

De Games with Gold van februari zijn bekend! Via het Games with Gold- en Xbox Game Pass-programma is het constant feest voor Xbox-gamers, want om de twee weken worden twee nieuwe games gratis beschikbaar gesteld voor Xbox Live Gold-abonnementshouders en met Game Pass krijg je onbeperkt toegang tot honderden games! Elke maand plaatst Game Mania het nieuwste Games with Gold- en Xbox Game Pass-aanbod. Dit is jouw Xbox-update van februari!

De gratis Games with Gold games van februari 2021:

Gears 5

Gears 5

De gevierde campagne en vernieuwde multiplayer van Gears 5, uit een van de meest bejubelde game-saga's ooit, is nu volledig geoptimaliseerd met nieuwe functies voor Xbox Series X|S.

Beschikbaar van 1 tot 28 februari op Xbox One en Xbox Series
Resident Evil

Resident Evil

De bepalende game voor het genre survival-horror is terug! De geur van dood hangt in de lucht. Met minimale middelen moet een team speciale eenheden zien te overleven.

Beschikbaar van 1 tot 28 februari op Xbox One en Xbox Series
Dandara: Trials of Fear Edition

Dandara: Trials of Fear Edition

In een bizar universum waar de onderdrukten op de rand van de vergetelheid staan, is Dandara wakker geworden om de wereld opnieuw vorm te geven.

Indiana Jones and the Emperor's Tomb

Indiana Jones and the Emperor's Tomb

De grootste interactieve actieheld is ruiger dan ooit terug in Indiana Jones and the Emperor's Tomb. In zijn meeste gewaagde avontuur tot nu toe staat Indy weer tegenover een bekende tegenstander, de duivelse Nazi's, die hij weer te slim af moet zijn en moet verslaan.

Beschikbaar tussen 1 en 15 februari op Xbox One en Xbox Series
Lost Planet 2

Lost Planet 2

Tien jaar zijn verstreken sinds de eerste game en het gezicht van E.D.N. III is drastisch veranderd. De pogingen tot het vormen van terraforming zijn succesvol geweest en het ijs is begonnen te smelten en maakt plaats voor weelderige tropische oerwouden en harde meedogenloze woestijnen.

De nieuwe Game Pass-toevoegingen van februari 2021

Kom binnenkort terug, want we verwachten dat de Game Pass games van februari binnenkort worden bekendgemaakt! Maar ondertussen heb je je handen waarschijnlijk al vol aan al die geweldige games van de vorige maand. Zodra er meer games worden aangekondigd, lees je het hier.

  • Februari - Nog niet bekend

Ontdek de volledige Xbox Game Pass-catalogus hier.

Xbox Game Pass of Xbox Live Gold aanschaffen of verlengen?

Met Xbox Game Pass krijg je onbeperkt toegang tot meer dan honderd games voor maar één lage maandprijs. Elke maand worden er meer games toegevoegd, zodat je altijd wat nieuws te spelen hebt. Download en speel nieuwe games zodra ze uitkomen, waaronder Halo Infinite, en veelgeprezen indiegames zoals Wargroove en Human Fall Flat, plus blockbustergames zoals Doom Eternal en Destiny 2. Er zit altijd een perfecte game voor jou bij.

Met een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement krijg je bovendien nog extra voordelen. Hierbij zit Xbox Live Gold namelijk inbegrepen, waarmee je online kan gamen en elke maand vier gratis Games with Gold-games ontvangt. Met Xbox Game Pass Ultimate krijg je dus twee abonnementen in één! Daarnaast kan je overal en wanneer je maar wilt Game Pass games spelen vanuit de cloud, krijg je toegang tot alle kortingsacties van beide abonnementen én toegang tot Xbox Game Pass-games voor pc. Vergelijk Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate in de tabel hieronder, of lees hier meer over alle beschikbare abonnementen voor Xbox One.

Xbox Game Pass Ultimate Xbox Game Pass
Xbox Live Gold Ja Nee
Catalogus met topgames Onbeperkte toegang tot meer dan 100 geweldige games voor console en pc. Onbeperkte toegang tot meer dan 100 geweldige games voor console.
Deals en kortingen voor leden Deals with Gold, Games with Gold, 20% korting op Xbox Game Pass-games 20% korting op Xbox Game Pass-games
Op elk moment opzegbaar Ja Ja
Games spelen vanuit de cloud Ja Nee

Bestel online en ontvang direct in je inbox!

Koop nu Xbox Game Pass of Xbox Live Gold bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren!

  • Code direct in je mailbox!
  • Je ontvangt Coins voor je digitale aankopen met Game Mania XP
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
PlayStation Plus 1 maand

Xbox Game Pass Ultimate

1 maand

Code direct in je mailbox!

PlayStation Plus 1 maand

Xbox Game Pass Ultimate

3 maanden

Code direct in je mailbox!

Xbox Game Pass 3 maanden

Xbox Game Pass

3 maanden

Code direct in je mailbox!

Xbox Game Pass 6 maanden

Xbox Game Pass

6 maanden

Code direct in je mailbox!

Xbox Game Pass 3 maanden

Xbox Live Gold

3 maanden

Code direct in je mailbox!

Xbox Game Pass 6 maanden

Xbox Live Gold

12 maanden

Code direct in je mailbox!