Klaar voor Gameforce 2019?

Koop nu je ticket via Game Mania

Het wordt een ware traditie, want ook dit jaar is de grootste gamebeurs van België, Gameforce, weer klaar voor een spetterende editie in de Nekkerhal te Mechelen, op 5 en 6 oktober. Bekijk alvast de aftermovie van vorig jaar:

Ook wij zijn natuurlijk van de partij, dus kom zeker een bezoekje brengen! Naast onze fantastische stand (daarom ben je op Gameforce, toch?) zijn er nog meer dan genoeg redenen om langs te komen:

1. Games, games en nog eens games

Of je nu eens die klassiekers aan de tand wil voelen in de retro area, je knoppen wil rammen in de arcadehallen, je indie games wil ontdekken of de nieuwste en bekendste games wil spelen, dan ben je bij Gameforce aan het juiste adres. Vaak kan je op de verschillende standen nog leuke goodies of prijzen in de wacht slepen als je wat gaat gamen!

2. Kopen, kopen en nog eens kopen

Uiteraard kan je bij ons op de stand games komen pre-orderen, maar elders op de beurs zijn er ook massa's koopjes te halen. Denk aan een prachtige nieuwe pc (hop, je inkomticket meteen terugverdiend), tal van merchandise (je ticket meermaals terugverdiend!) en alles wat je als gamer verlangt.

3. Ben jij de beste?

Op een gamebeurs lopen natuurlijk ook heel wat andere gamers rond. Dat zorgt er meteen voor dat je iedereen daar kan laten zien dat jij gewoon beter bent dan de rest. Dat wil elke gamer toch, beter zijn én dat ook kunnen laten zien? Zeiden we al dat je er vaak nog iets voor in ruil krijgt op heel wat standen?

4. Bewonder de top van esports

Sommige mensen verdienen ook echt een mooi centje met gamen, door zich professioneel toe te leggen op bepaalde games. Dat kan je zelf komen bewonderen in de esports arena waar de Gameforce Masters plaatsvinden en gamers strijden om 30.000 euro aan cash! Leer, bewonder, absorbeer en kom het volgend jaar zelf binnenrijven.

5. VR to the extreme

Virtual Reality is ondertussen al best ingeburgerd geraakt, maar kom meestrijden om €2000 in Beat Saber en Onward of ontdek nieuwe werelden in een waaier andere games. Alles al meegemaakt? Wat dacht je van Woojer, een manier om games te "voelen" door een unieke vest die de trillen en schokken uit de game doorgeeft aan je lichaam. We wisten het wel, je bent overtuigd!

6. En nog zoveel meer

Laat je schminken tot Pokémon, ga op een Treasure Hunt, ga op de foto met cosplayers, aanschouw hun acteerwerk doorheen de beurs en kraak de Gameforce kluis voor een prachtprijs. Domineer in airsoft of lasertag en dribbel voorbij de spelers van KV Mechelen. Sla je kapotte headset, muis, keyboard helemaal aan stukjes en krijg korting op nieuwe gear. Misschien ben jij wel de Belgisch kampioen Snake of wil jij een goedkopere smartphone op de kop tikken door je oude gsm letterlijk weg te gooien bij Nokia?

Het kan allemaal en nog veel meer op Gameforce, op 5 en 6 oktober in de Nekkerhal te Mechelen.

Koop hier je tickets!