Dit zijn de gamereleases van juni!

Het zonnetje begint door te breken en de temperaturen stijgen, maar veel van ons zullen de komende maanden nog voornamelijk thuis zitten. Niet getreurd, want er staan deze maand weer een aantal fantastische games op ons te wachten. PS4-bezitters kunnen na jaren reikhalzend uit te kijken naar de release, eindelijk aan de slag met The Last of Us: Part 2, maar games als The Outer Worlds, Spongebob Squarepants en Desperados 3 en De Sims 4 Ecologisch Leven staan ook garant voor urenlang speelplezier deze maand!

Let op: de onderstaande releases zijn onder voorbehoud. Vanwege het coronavirus kunnen bepaalde releases op het laatste moment uitgesteld worden, of lastiger fysiek verkrijgbaar zijn. Houd voor de laatste informatie de website in de gaten!

Le Tour De France Season 2020 (vanaf 4 juni op PS4, Xbox One en later op pc)

Le Tour De France Season 2020

Strijd tegen het peloton in alle 21 officiële etappes van de Tour de France 2020!

Om de gele trui te dragen op de Champs-Elysées, moet je risico's nemen, aanvallen, sprinten en je koerstactieken perfectioneren. Probeer de nieuwe, meeslepende camera van uit de eerste persoon in de klassieker Luik-Bastenaken-Luik, of met de gloednieuwe tijdrit-gameplay. Je moet je conditie en je positie behouden om je aerodynamica te verbeteren en de beste tijd neertezetten. Ervaar de intensiteit van de Tour de France met de officiële game!

Pro Cycling Manager Seizoen 2020 (vanaf 4 juni op pc)

Pro Cycling Manager Seizoen 2020

Word de manager van een wielerploeg en breng ze naar de top! Je zult het financiële overzicht moeten houden en moeten rekruteren, je training moeten plannen, strategie moeten toepassen, en, wat nieuw is in deze editie, op je wielrenners en hun moraal moeten passen!

Je kunt ook zelf als wielrenner meespelen en een carrière najagen tot zijn hoogtepunt in de Pro Cyclist-modus. Heb je jezelf bewezen in de Carrière-modus? Speel dan online met tot 15 andere spelers van over de hele wereld!

 

 

The Outer Worlds (vanaf 5 juni op Nintendo Switch)

The Outer Worlds

De bekroonde rpg van de makers van Fallout komt nu ook eindelijk naar de Switch! In The Outer Worlds verken je de uithoeken van het universum nadat je uit je cryopslaap ontwaakt op een kolonistenschip. Zoals we gewend zijn van Obsidian-games, heeft elke keuze die je maakt invloed op het verhaal en de sterke en zwakke punten van je personage. Je kunt zelfs ‘flaws’ toewijzen aan je personage: gebrekkige eigenschappen die je zelf samengestelde personage nog meer karakter geven. Met je ruimteschip en je crew verken je de Halcyon-kolonie, ruimtestations en allerlei mysterieuze nederzettingen. Een rpg waar de fans hun vingers bij af zullen likken.

De Sims 4 - Ecologisch Leven Uitbreidingspakket (vanaf 5 juni op pc)

De Sims 4 Ecologisch leven

Klaar om je Sims hun invloed op de wereld te laten uitoefenen? Verhuis naar een community van collegacoöperatieve makers in het De Sims 4 Ecologisch Leven Expansion Pack!

Speel om een verschil te maken in de nieuwe wereld van Evergreen Harbor. Help je nieuwe buren een beslissing te nemen over een gemeenschappelijke ruimte, verminder je eco-voetafdruk en zie hoe je buurt transformeert. Je zult verrast zijn door wat er gebeurt als jouw Sims hun eigen regels maken.

51 Worldwide Games (vanaf 5 juni op Nintendo Switch)

51 Worldwide Games

Een rustig avondje thuis, of gezellig bij je vrienden? Maak de tafel vrij en nodig vrienden en familie uit om allerlei tijdloze klassiekers te spelen, zowel in elkaars gezelschap als online, in 51 Worldwide Games. Speel de spelletjes uit allerlei culturen van over de hele wereld, van oeroude bordspelletjes tot moderne klassiekers en van ontspannende potjes solitaire tot spectaculaire sportwedstrijden!

Desperados 3 (vanaf 16 juni op PS4, Xbox One en pc)

Desperados 3

Neem de controle over een ragtag-band en wordt een hoogst functionele groep van onwaarschijnlijke helden en heldinnen. De zeer verschillende persoonlijkheden worstelen eerst om samen te werken, maar uiteindelijk bundelen ze hun krachten om hun onderscheidende specialiteiten te combineren en een schijnbaar superieure vijand uit te dagen. Opgejaagd door meedogenloze bandieten en corrupte politici, moeten de Desperados 3 met elke missie de rollen omkeren.

The Last of Us: Part II (vanaf 19 juni op PlayStation 4)

The last of Us Part 2

Het is haast niet te geloven, maar The Last of Us Part II komt deze maand eindelijk uit. Vijf jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel besluiten Ellie en Joel neer te strijken in Wyoming. Het leven in een bloeiende gemeenschap zorgt voor stabiliteit, ondanks de voortdurende bedreiging van geïnfecteerden en wanhopige overlevenden. Wanneer een gewelddadige gebeurtenis de vrede verstoort, gaat Ellie op zoek naar gerechtigheid. Bereid je voor op meeslepende en meedogenloze, brute, rauwe actie terwijl je Ellie volgt in haar zoektocht naar wraak. Pre-order bij Game Mania om diverse pre-orderbonussen te ontvangen, zoals een upgrade naar de Plus Edition, extra dlc, een sleutelhanger en festivalbandje!

Assetto Corsa Competizione (vanaf 23 juni op PS4 en Xbox One)

Assetto Corsa Competizione

Fans van simulatie racegames met alleen een PS4 of Xbox One kunnen eindelijk genieten van Assetto Corsa Competitionze wanneer deze veelbelovende game naar consoles komt. De game is de opvolger van de veelgeprezen Assetto Corsa van Kunos Simulazioni, maar focust meer op motorsport met een volledig gelicentieerd GT3-kampioenschap, gevuld met officiële coureurs, teams, auto's en circuits. Er zijn verschillende races, waaronder Sprint, Endurance en Spa 24 uur. Vergeet ook niet te pre-orderen om Intercontinental GT Pack gratis te ontvangen bij release!

Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated (vanaf 23 juni op PS4, Xbox One en Switch)

Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated

Is iedereen klaar? De cult-klassieker is terug, trouw aan het Sponge-tastische origineel! Speel als SpongeBob, Patrick en Sandy en laat de kwaadaardige Plankton zien dat misdaad zelfs nog minder betaalt dan Mr. Krabs. Wil je Bikini Bottom redden van de vele ongebreidelde robots met je krachtige bubbels? Natuurlijk wel! Wil je bungee jumpen in je onderbroek? Waarom ook niet! Wil je de krachten bundelen in een gloednieuwe multiplayer-modus? De strijd is begonnen!

Deze games komen ook nog uit!

Onderstaande games zijn o.a. digitaal verkrijgbaar via de Nintendo eShop, PlayStation Store en Xbox Store. Koop je PlayStation Store-tegoed online bij Game Mania en krijg de code direct in je mailbox, of bezoek één van onze vele Game Mania-winkels voor PlayStation-, Nintendo-, Xbox- en Steam-tegoedkaarten!