Game Mania komt naar Dutch Comic Con en FACTS!

Game Mania komt naar Dutch Comic Con en FACTS!

Het is bijna zover! Op 24 en 25 maart zal Game Mania aanwezig zijn op Dutch Comic Con te Utrecht en op 1 en 2 april op FACTS te Gent! Ben je nog een beetje aan het twijfelen om te gaan? Neem dan zeker een kijkje naar dit artikel over wat je allemaal kan beleven op FACTS. 

facts en dcc banner

Op de booth van Game Mania zal je naar goede gewoonte onder andere kunnen gamen. Wij staan paraat met Playstation VR en je zal ook naar hartenlust Horizon – Zero Dawn kunnen uitproberen, hét nieuwe pareltje van Guerrilla Games.

Kom je niet naar de events om te gamen maar wel om goodies te scoren of collectors items te kopen? Geen probleem! Kom zeker bij de Game Mania booth langs voor een gratis stevige draagtas, waarin je al je nieuwe aanwinsten kan stoppen. Je krijgt er nog een mooie Horizon – Zero Dawn poster bovenop!

Last but certainly not least: kom langs en maak een foto op de legendarische Throne of Games! Dit epische wonder der gamers is speciaal gebouwd om jou de Archmage, Challenger of Paragon te laten voelen die je écht bent.

throne of games 1

Nog even wat praktische info:

  • Dutch Comic Con gaat door op 24 en 25 maart, op het Jaarbeursplein 15 te Utrecht. De tickets kan je kopen op hun website.
  • FACTS kan je op 1 en 2 april bezoeken in Flanders Expo te Gent (Maaltekouter 1). Voor de tickets van FACTS kan je terecht bij je favoriete Game Mania winkel en ook online op hun eigen website.

throne of games 2

*Disclaimer: No functional games or consoles were hurt during the making of the Throne ;)