Fortnite Season 8 is hier!

Arrr!!

Poets je gouden tanden en blink je houten been, de wind zit in de zeilen voor Season 8! Vandaag heeft seizoen 8 zijn piratenvlag gehesen en het ziet er fantastisch uit!

Bekijk hier de trailer van Seizoen 8!

De trailer is alvast veel belovend. We zien de Ice King, de Prisoner – die nu in vuur en vlam staat – en… Piraten! Iedereen is opzoek naar schatten en andere legendary loot. Zoals we voorspeld hadden is er ook een vulkaan op de map verschenen om elk moment uit te barsten! Piraten, Ninja’s en alle nieuwe vechters worden uitgedaagd om op avontuur te gaan. We zien kanonnen die spelers over grote afstand kunnen afschieten. Deze kanonnen zullen ook een krachtig wapen zijn in de strijd om te overleven!

Dit is allemaal nieuw in de Battle Pass

g

Bij de Battle Pass van Season 8 krijg je meteen 100 unieke rewards die je kunt unlocken. Vanaf de start krijg je al twee outfits die je kunt upgraden: een stoere Blackheart outfit en multifunctionele hybrid outfit. Bij de Battle Bundle krijg je de Sidewinder outfit nog als extra!

In de Battle Pass vind je enge piraten... ...en mutanten-ninja's?!

Koop nu de Season 8 Battle Pass!

Iedereen die de dertien gratis Overtime Challenges tijdens het Share the Love event heeft gedaan kan nu zijn gratis Season 8 Battle Pass claimen in de Battle Pass tab (of upgraden naar een Battle Bundle met korting).

Heb je de Battle Pass nog niet? Bestel de Battle Pass voor PlayStation 4 eenvoudig via Game Mania! Je krijgt dan direct de code in je mailbox zodat je meteen aan de slag kan. Of spring binnen bij een van onze Game Mania-winkels!

Seizoen 8 Battle Pass Seizoen 8 Battle Pass + 1.000 V-Bucks

Hoe is de map veranderd?

Zoals voorspeld is de vulkaan uitgebarsten en wordt een deel van de map nu met lava bedekt. Bekijk de nieuwe map hieronder!


Dit is de nieuwe map!

Gloednieuwe locaties

Welke avonturier springt als eerste via de vulkanische luchtgaten naar de Lazy Lagoon en Sunny Steps? Of verkent tal van nieuwe locaties en geheimen die te ontdekken zijn op de nieuwe map?

Een ding staat vast, dit seizoen is X de plaats waar je moet zijn!

Lazy Lagoon Sunny Steps


De vulkaan is uitgebarsten!

Het gaat een spectaculair seizoen worden! Zien we jou terug in de game? Ahoy matey!