Game Mania x Kayzr | Benelux Solos Kampioenschap

Dat Fortnite enorm populair is, dat is al lang geen geheim meer. Het wereldkampioenschap in juli heeft nogmaals duidelijk gemaakt hoe groot de Fortnite & eSports community is en dat zal niet gauw veranderen! Het niveau stijgt, de spelers worden professioneler, de teams groter en de fans fanatieker! De beste speler ter wereld komt misschien niet uit België of Nederland, maar bij Game Mania zijn we ervan overtuigd dat het niveau ook in onze lage landen heel hoog ligt!

Game Mania heeft een sterk partnership met Kayzr opgezet om dit Benelux Kampioenschap op een professionele manier te organiseren. Game Mania en Kayzr slaan de handen in elkaar voor een Fortnite Benelux Solos Kampioenschap!

WK Fortnite Solos Finale recap

Schrijf je nu in!

Alle details, spelregels en info over het toernooi vind je hier.

Kom jij als finalist uit de voorrondes? Dan mag je jouw skills live laten zien op 19 oktober, tijdens de FINALS op de esports stage van FACTS!

Dit is de prijzenpot waarvoor gestreden wordt:

  1. Nintendo switch lite + 1 000 000 Kayzr coins
  2. 50 euro GM voucher + 500 000 Kayzr coins
  3. 30 euro GM voucher + 350 000 Kayzr coins
  4. 15 euro GM voucher + 275 000 Kayzr coins
  5. 15 euro GM voucher + 200 000 Kayzr coins
  6. 15 euro GM voucher + 175 000 Kayzr coins

Loot!

Versterk je positie met deze leuke Fortnite Loot en gear!

Dualshock 4 Neo Versa Bundle
Battle Royale Survival Gids
Bitemark Role-Play Accessoire
Rainbow Smash Role-Play Accessoire

Koop nu de Season 10 Battle Pass!

Heb je de Battle Pass nog niet? Bestel de Battle Pass voor PlayStation 4 eenvoudig via Game Mania! Je krijgt dan direct de code in je mailbox zodat je meteen aan de slag kan. Of spring binnen bij een van onze Game Mania-winkels om de Battle Pass aan te schaffen voor PlayStation 4, Xbox One of Nintendo Switch!

Seizoen 10 Battle Pass
Seizoen 10 Battle Pass + 1.000 V-Bucks

Voor het eerst is het nu ook mogelijk om een Battle Pass cadeau te doen aan een vriend. Dit kan op alle platforms en is tot 15 augustus mogelijk. De eerste keer dat je iemand een Battle Pass cadeau doet, ontvang je een unieke Gift Box.

Maak je klaar voor de strijd en schrijf je in voor het Fortnite Benelux Solos Kampioenschap! Wie weet wordt jij wel dé kampioen van de Benelux!