De aftermovie van het exclusieve Fallout 76 event in West Virginia!

Wat doe je als je van Bethesda een uitnodiging krijgt om in West Virginia de nieuwste Fallout te mogen spelen? Je koffer inpakken natuurlijk! Onze eigen Tom trok zijn Power Armor (lees: kostuum) aan en vloog als de wiedeweerga naar Amerika om als een van de eerste Fallout 76 uit te proberen. De locatie voor dit evenement was natuurlijk niet zomaar gekozen en voorafgaand aan de speelsessie kregen we een tour door The Greenbrier. Een oud Amerikaans resort (en in-game locatie!) waaronder een geheime nucleaire fallout bunker verstopt zit. Zie het complete avontuur in de aftermovie hieronder:

Pre-order Fallout 76 nu en speel de bèta!

Fallout 76 komt op 14 november uit maar vanaf 23 oktober (Xbox One) of 30 oktober (PlayStation 4 en PC) kun je de game al spelen in een speciale bèta! Pre-order de game nu om je bèta-code alvast in ontvangst te nemen.

Volg onze avonturen in The Wasteland van Fallout 76!

We hebben in totaal drie uur van Fallout 76 mogen proeven en we delen onze avonturen graag met jullie! Bekijk hieronder alvast de eerste delen van de gameplay die we hebben opgenomen op het event!