Scoor de meeste kills en win een headset!

Ben jij de beste Blackout speler?

Bewijs het maar! Kom naar een deelnemende Game Mania winkel, behaal de meeste kills en win een Turtle Beach 50P Headset!

 

Blackout Challenge!

In Call of Duty: Black Ops 4 introduceert Call of Duty haar eigen kijk op het Battle Royale genre, de Blackout spelmodus! We zijn op zoek naar de beste Blackout spelers en daarom organiseren we op zaterdag 3 november de Game Mania Blackout Challenge! Kom langs in een deelnemende Game Mania store om mee te spelen. Dit kan vanaf 12:00 tot 17:00 en wie weet win je wel een Turtle Beach Headset!

In de volgende winkels kan je meedoen aan de Blackout Challenge: 

Wat kan je winnen?

De top 3 scores per winkel krijgen elk een Turtle Beach Ear Force Recon 50P Red Headset! Hoeveel kills je in jouw ronde haalt bepaalt je eindscore. Bij een gelijk aantal kills tussen deelnemers wordt er gekeken naar hoeveelste een deelnemer is geëindigd. 

Spelregels*

  • Looptijd van de Challenge - Zaterdag 3 november vanaf 12:00 tot 17:00
  • Wat moet je doen - Zoveel mogelijk kills halen! Er wordt Solo gespeeld in Blackout. Bij een gelijk aantal kills tussen deelnemers wordt er gekeken naar de plek waar spelers zijn geëindigd. Opgelet, je kan enkel deelnemen op een PlayStation 4, niet op een andere console!
  • Aantal deelnames - Je mag per persoon 1x deelnemen aan de challenge.
  • Deelname aan de Challenge is vanaf 16 jaar of onder begeleiding van een ouder** - In de winkel zullen er ID-checks gehouden worden om de leeftijd van elke deelnemer te bepalen.
  • Deelname is enkel geldig met een standaard Dualshock 4 controller - Je mag je eigen controller meenemen om te gebruiken, maar enkel als het een standaard editie Dualshock 4 van PlayStation is. Scuff en andere controller mods worden uitgesloten van deelname.

In de winkel zul je een nummer krijgen dat aangeeft wanneer jij aan de beurt bent voor jouw ronde. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent voor jouw speelronde! Na het voltooien van je ronde registreer je jouw score (kills + hoeveelste je eindigde) bij het personeel in de winkel. Via deze scores zullen wij de uiteindelijke winnaars bepalen! Woensdag 7 november zullen we alle winnaars contacteren om te laten weten wanneer ze hun prijs in de winkel kunnen ophalen.

*Tijdens het event kan er gevraagd worden om bijvoorbeeld het inleveren van spellen en/of consoles op een andere dag te doen in verband met drukte in de winkels. 
**Deelnemers jonger dan 16 jaar kunnen enkel onder begeleiding van een volwassene spelen.