Maatregelen omtrent coronavirus

Alle Game Mania-winkels zijn gesloten tot nader order

Momenteel maken we een ongekende gezondheidscrisis door met Covid-19 (coronavirus). Game Mania neemt dit zeer serieus.

Voor de gezondheid van onze medewerkers en klanten en om te helpen de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan, hebben we besloten om vanaf donderdag 19 maart al onze winkels te sluiten tot nader order.

De Game Mania-webshop blijft wel nog steeds open. Via onze webshop heb je toegang tot meer dan 8.000 producten, van games en consoles tot merchandise en accessoires. Ook digitale producten, zoals PlayStation Store-tegoed, zijn 24/7 beschikbaar en worden na aankoop binnen enkele minuten in je mailbox bezorgd. Alle andere bestellingen geplaatst voor 20:00 ontvang je de volgende dag. Bovendien worden alle bestellingen vanaf €20 gratis verzonden.

Heb je nog een pre-order in een van onze winkels lopen op een product dat in de komende weken verschijnt? Hou dan onze kanalen in de gaten voor verdere updates. Meer informatie over de release van Animal Crossing: New Horizons en DOOM Eternal vind je hier terug.
Meer informatie over de release van One Piece: Pirate Warriors 4, Persona 5 Royal en Resident Evil 3 Remake vind je hier terug.

Antwoorden op veelgestelde vragen zijn hier te vinden.

We volgen de situatie op de voet en we houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze website en onze social media-pagina's.

We danken je voor je steun, loyaliteit en begrip.

💛 Stay safe and keep on gaming! 💚

Game Mania