Pokémon Sword en Shield zijn aangekondigd!

Dit jaar begint jouw nieuwe Pokémon-avontuur!

De Pokémon Direct is afgelopen! Bedankt voor het meekijken! Bekijk hieronder de trailer van Pokémon Sword en Shield en reserveer de game om er als eerste bij te zijn wanneer het nieuwe Pokémon-avontuur voor Nintendo Switch eind dit jaar in de schappen ligt!

preorder

Pre-order nu!


Pokémon Sword en Shield zijn officieel aangekondigd! Betreed de Galar-regio, een uitgestrekt land met verschillende omgevingen, waaronder het idyllische platteland, moderne steden, enorme vlaktes en ruige, met sneeuw bedekte bergen. De mensen en Pokémon die daar wonen hebben samengewerkt om de industrie op te bouwen. In deze regio bezoek je Gyms met de nieuw ontdekte Pokémon die je als je eerste partner kiest en moet je keihard trainen om te bewijzen dat jij de echte Pokémon-kampioen bent. Eind 2019 kunnen we aan de slag met deze nieuwe Pokémon-avonturen. Wees er als eerste bij en reserveer de game alvast bij jouw favoriete Game Mania-winkel!

Pokemon Sword boxart cover Pokemon Shield boxart cover
Pokémon Sword Pokémon Shield


Ben jij op deze pagina terecht gekomen via een SMS van Game Mania en wil jij deze SMS in de toekomst niet meer ontvangen. Neem dan contact op met de Game Mania klantenservice.