Seizoen 1 van Apex Legends begint vandaag!

Koop een Battle Pass en doe mee

Het moment is eindelijk aangebroken: het eerste seizoen van de gratis battle royale-shooter Apex Legends, genaamd Wild Frontier, begint vandaag om 18:00 uur in onze tijdzone. Met een Battle Pass haal je het meeste uit dit seizoen. Lees hier alles wat je moet weten voordat je begint.

De battle royale-shooter Apex Legends, waarin je in teams van drie het tegen tientallen andere teams opneemt, is in een korte tijd een gigantisch succes geworden. De supersnelle schietactie in de game en de soepele communicatie tussen je teamgenoten zorgen er voor dat letterlijk miljoenen mensen van dit spel genieten op PlayStation 4, Xbox One en pc. Dat het spel geheel gratis te downloaden is, helpt natuurlijk ook mee!

Vandaag begint eindelijk het eerste seizoen van Apex Legends: Wild Frontier. Door mee te doen aan het seizoen ontgrendel je honderd cosmetische items en andere beloningen. Het is niet alleen fijn om al die items, waaronder skins voor personages, te ontvangen, het is ook nog eens een fijne extra motivatie om de game te spelen!

Koop een Battle Pass

Om mee te doen met het eerste seizoen, kun je het beste in het bezit zijn van een Battle Pass, die je met Apex Coins aanschaft in het in-game menu van Apex Legends. Voor 950 Apex Coins (omgerekend ongeveer 9,50 euro) kun je het gehele seizoen meedoen. Betaal je 2800 Apex Coins (zo’n 28 euro), dan begin je meteen op level 25.

Je kunt de Battle Pass voor PlayStation 4 gemakkelijk bestellen op onze website of aanschaffen in een van onze Game Mania-winkels! Bij betaling online ontvang je gelijk een code die je invoert in de PlayStation Store. Makkelijker kan haast niet!

Bestel de Battle Pass online:

Apex Legends Season 1 - Wild Frontier
Battle Pass - €9,99

Verhoog je level

Huh, level? Ja, net zoals bij de meeste andere battle royale-shooters, kun je elk seizoen je level omhoog krikken. Dit is een Battle Pass-level, speciaal voor dit seizoen, dat niet gerelateerd is aan je gebruikelijke Apex Legends-level. Bij elk vrijgespeeld level ontvang je weer een virtueel cadeau om in de game te gebruiken, dus wanneer je 2800 Apex Coins betaalt en op level 25 begint, liggen er meteen veel extra’s op je te wachten.

Je level verhoog je door Apex Legends gewoon zoals gebruikelijk te spelen. Je ontvangt dan Battle Pass XP, waarmee je dus levels omhoog gaat. Sommige battle royale-shooters laten je allerlei unieke missies doen, maar dat is in het eerste seizoen van Apex Legends niet het geval. De ontwikkelaar van de game wil dat spelers zich kunnen blijven richten op de pure gameplay van Apex Legends.

Wat speel je allemaal vrij?

Wanneer je een Battle Pass koopt ontvang je meteen drie skins: de Lifeline Revolutionary skin, de Wraith Survivor skin en de Mirage Outlaw skin. Vervolgens ontgrendel je bij elk level dat je omhoog gaat nieuwe extra’s, van nog meer skins voor personages en wapens tot XP-boosts en zelfs Apex Coins. Spelers die level 97 bereiken, hebben zelfs de complete kosten voor een standaard Battle Pass terugverdiend. De slimmeriken onder ons bewaren die Coins natuurlijk voor het aanschaffen van het tweede seizoen.

Wat er verder nog allemaal te ontgrendelen is, ontdek je door zelf mee te spelen… of je bekijkt de beloningen op de website van uitgever EA. Let wel op: alle beloningen in Wild Frontier zijn alleen dít seizoen ontgrendelbaar.

En wat als ik geen Battle Pass koop?

Wanneer je geen Battle Pass koopt, kun je alsnog mee doen met het seizoen, alleen ontvang je dan de meeste beloningen niet. Mensen zonder Battle Pass kunnen tijdens het Wild Frontier-seizoen wel een legend skin, vijf Apex Packs en achttien Wild Frontier-stat trackers ontgrendelen. Toch ook niet verkeerd!
Je kunt er overigens ook voor kiezen om later in het seizoen alsnog een Battle Pass aan te schaffen. Je ontvangt dan alle beloningen die bij je huidige Battle Pass-level horen. Dat level is tijdens het spelen immers gewoon omhoog blijven gaan.

Ontmoet Octane

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, is vanaf nu ook een compleet nieuw personage speelbaar in Apex Legends: Octavio ‘Octane’ Silva. Hij verloor zijn benen na een het zetten van een record tijdens een speedrun, maar heeft nu metalen benen waarmee hij nog sterker en sneller is. Zijn Adrenaline Junkie-mogelijkheid laat hem levensenergie inruilen voor snelheid. Daarnaast kan hij eindeloos Stim-health blijven aanmaken. Zijn ultimate ability is de Launch Pad, waarmee zijn hele squad door de lucht kan springen.

Waar wacht je dus nog op? Haal die Apex Coins binnen en laat het seizoen maar beginnen!

Koop Apex Coins, ontvang een gratis poster!

Bestel nu je Apex Coins bij Game Mania en ontvang een gratis poster van de game!* Met deze in-game valuta kun je nieuwe cosmetische items kopen voor personages en wapens. Je kunt Apex Coins ook gebruiken om cosmetische Apex Packs te kopen en nieuwe personages vrij te spelen in de in-game store.

1000 Apex Coins
+ Gratis poster*!
2000 (+150 Bonus) Apex Coins
+ Gratis poster*!
4000 (+350 Bonus) Apex Coins
+ Gratis poster*!

*Zolang de voorraad strekt. Poster op te halen vanaf zaterdag 23-03.

Haal alles uit de game!

Ben je helemaal into Apex Legends? Maak je collectie compleet met het Apex Legends Starter Pack die gelijk 600 Apex Coins, een geanimeerde Fresh Meat RE45-wapenskin en exclusieve Feeding Frenzy Badge toevoegt aan je account. In de Apex Legends Founder’s Pack vind je dan weer 2.000 Apex Coins, een exclusieve legendarische Demon Hemlok-wapenskin, 3 Roughneck-personageskins, 3 Banner Frames en een Founder’s Badge!

Apex Legends Starter Pack Apex Legends Founder's Pack

Sluit je aan bij dé Apex Legends community van Nederland!

Apex Legends speel je altijd in teamverband terwijl je tot het bittereinde vecht tot jouw squad de enige is die overeind blijft staan. Op zoek naar leuke spelers om een Squad te vormen of wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de game? Join vandaag nog onze officiële Apex Legends Community voor Vlaanderen en Nederland door op de banner hieronder te klikken!