LEGO Dimensions Fun Pack - Harry Potter Hermelien

Voeg meer plezier toe aan je game!

Elk LEGO Dimensions Fun Pack bevat één minifigurine en één voertuig of gadget die je in de LEGO Dimensions game kan gebruiken.

Ga verder op je tovenaarsavontuur met Hermelien Griffel in Lego Dimensions. Voeg de blokjes bij elkaar, plaats haar figuurtje op de portaal en breng haar tot leven in LEGO Dimensions. Met haar favoriete spreuk Wingardium Leviosa kan ze voorwerpen laten zweven en met Lumos brengt ze licht in de duisternis. Eens je de Adventure World hebt vrijgespeeld kan je de bekendste locaties in Zweinstein, Zweinsveld en Wegisweg ontdekken. In de Battle Arena mode kan je kiezen uit één van de vier Battle Modes. Bouw Scheurbek en gebruik zijn stamptechniek om de zilveren LEGO blokes te verwoesten, herbouw hem daarna naar de Reuzen Uil of de Woeste Valk om nieuwe vaardigheden te krijgen. 

- Dit pack bevat Hermelien en Scheurbek

Niet meer beschikbaar

Bestellen voor winkelafhaling momenteel niet mogelijk Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling voor winkelafhaling te plaatsen. Het is wel mogelijk een bestelling voor thuislevering te plaatsen
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 5051892201186