Apex 5 Azerty Keyboard - SteelSeries

Het Apex 5-gamingtoetsenbord heeft hybride mechanische schakelaars die de soepelheid van een membraanschakelaar combineren met de extra duurzaamheid, prestaties en bevredigende voelbare klik van een blauwe mechanische schakelaar. Het beschikt ook over premium functies zoals per-key RGB-aanpassing, een OLED-smart display, aluminium frame van vliegtuigkwaliteit, premium magnetische polssteun, multimediabediening, drieweg kabelroutering en anti-ghosting van gamingkwaliteit.

 

Hybride mechanische gamingschakelaars

De gecombineerde soepelheid van een membraanschakelaar en de extra duurzaamheid, prestaties en bevredigende voelbare klik van een blauwe mechanische schakelaar, zodat je niet hoeft te kiezen.

OLED-smart display

Pas het OLED-scherm aan met je favoriete gifs, bekijk spelinformatie, inkomende Discord-berichten, instellingen en meer tijdens de game.

Vijf geïntegreerde profielen

Softwarevrije aanpassing voor het lokaal opslaan van maximaal 5 unieke profielen op het toetsenbord. Je instellingen zijn altijd perfect aangepast, van gaming tot memeing en on-the-go.

Aluminium frame van vliegtuigkwaliteit

Het metalen frame van de Serie 5000 is gemaakt voor levenslange onbreekbare duurzaamheid en robuustheid. Het is het perfecte middelpunt van elke hoogwaardige opstelling.

Dynamische per-key RGB-verlichting

Met miljoenen kleuropties en reactieve typeffecten ben jij de ontwerper van je eigen ultieme configuratie die kan worden gesynchroniseerd met je andere SteelSeries-uitrusting.

Premium magnetische polssteun

Gemakkelijke en veilige magnetische bevestiging met volledige handpalmondersteuning en duurzame soft touch-afwerking voor optimaal comfort.

Toegewijde multimediabedieningen

Pas het volume en de instellingen direct aan met een klikbare metalen rol en mediatoetsen - allemaal met één druk op de knop.

Drieweg kabelroutering

Ingebouwde kabelgeleidingskanalen zodat je kunt kiezen uit drie mogelijke plekken waar je kabel eruit komt, zodat je bureau netjes blijft.

Anti-ghosting van gamingkwaliteit

Verlies nooit een toetsaanslag, zelfs niet in het heetst van de strijd. Het toetsenbord laat geen toetsaanslagen vallen, zelfs niet als er meerdere toetsen worden ingedrukt.

Compatibel met: PC

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 5707119040044
Compatibel met PC