Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod Xbox One & PC

De TS-XW Racer is een eerste mijlpaal in de samenwerking tussen Thrustmaster en Sparco. Dit racestuur heeft een zeer realistisch ontwerp dat is geïnspireerd door de racewereld: het is een replica op schaal 1:1 van het Sparco P310 Competition stuur en heeft een officiële licentie voor zowel de Xbox One als voor Windows (PC). Het stuur gebruikt Force Feedback geleverd door een krachtige 40 watt borstelloze motor met het Motor Cooling Embedded koelsysteem (patent aangevraagd). Deze techniek zorgt voor constante prestaties zelfs bij intensief gebruik en lange gamesessies. Het stuur heeft een systeem met dubbele riem en poelie, en een as met metalen kogellagers. Deze techniek zorgt voor extreem soepele prestaties.

De TS-XW Racer wordt geleverd met de Turbo Power voeding met ringkern-design en zonder koelvinnen. Deze techniek levert een geoptimaliseerde voedingsefficiency van 86% (t.o.v. 65% efficiency voor een standaard design met vinnen).

T3PA-Pedaalset

De pedaalset van het stuur is groot, stevig en afstelbaar, en de pedalen hebben een interne structuur van 100% metaal. De pedaalset wordt geleverd met een innovatieve Conical Rubber Brake Mod. De T3PA-pedaalset heeft niet alleen een interne structuur van 100% metaal en een Conical Rubber Brake Mod (met ultra-progressieve weerstand op het eind van de rempedaalslag), maar is ook volledig afstelbaar zodat elke gamer de perfecte maatvoering vindt. Bij de drie pedalen zijn tussenruimte, hoogte en hellingshoek instelbaar.

Officieel gelicentieerd voor Xbox One

Het stuur heeft een officiële licentie voor de Xbox One en voor Windows (PC), en beschikt over alle officiële Xbox Xbox One knoppen om makkelijk te kunnen wisselen tussen gamefuncties, systeemmenu's en sociale media. Het stuur is compatibel met Windows 10/8/7/Vista/XP op de PC. De TS-XW Racer combineert de best mogelijke elementen door gebruik te maken van alle recente geavanceerde technologie van Thrustmaster op het gebied van racesturen en door nauwer betrokken te raken dan ooit bij het echte autoracen dankzij de samenwerking met Sparco, de wereldberoemde fabrikant van auto-onderdelen en -accessoires.

Force Feedback voet met krachtige borstelloze servomotor

Het stuur maakt gebruik van Force Feedback via een krachtige 40 watt borstelloze motor met het Motor Cooling Embedded koelsysteem (patent aangevraagd). Deze techniek zorgt voor constante optimale prestaties zelfs bij intensief gebruik tijdens lange virtuele races. De motor van de TS-XW Racer levert maar liefst 40 watt borstelloze Force Feedback en een ongelooflijk dynamisch koppel: van extreem lange doordraaiers (STALL-modus) tot super beweeglijke chicanes (DYNAMIC-modus). Het Motor Cooling Embedded koelsysteem van de nieuwe motor waarborgt de dynamiek, voorkomt oververhitting en zorgt voor een zeer stille werking.  

Geschikt voor de beste race games

Het TS-XW Racer stuur heeft een ergonomisch ontwerp en is bekleed met echt suède. Het stuur heeft 2 grote sequentiële schakelflippers, 14 actieknoppen en 1 directionele pad met een drukknopfunctie. Het is perfect geschikt voor alle racegames zoals GT, F1, NASCAR, Indy en wegraces. Het stuur heeft een systeem met dubbele riem en poelie, en een as die in metalen kogellagers draait. De draaihoek van het stuur is in te stellen van 270° tot maar liefst 1080°.

 • De TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod is compatibel met het volledige race-ecosysteem van Thrustmaster (pedaalsets, afneembare sturen, schakelpook) en geeft gebruikers de flexibiliteit de compatibele apparaten aan te schaffen die nodig zijn om te winnen. 
 • De TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod is de eerste mijlpaal in de samenwerking tussen Thrustmaster en Sparco.
 • Dit is een racestuur met een zeer realistisch design ontworpen voor wedstrijden. De TS-XW is een replica op schaal 1:1 van het Sparco P310 Competition racestuur en heeft een diameter van 31 cm.
 • Inhoud van de verpakking:
  • Racestuur
  • Pedaalset
  • Turbo Power voeding
  • bevestigingssysteem geschikt voor onder andere tafels en werkbladen
  • handleiding
  • garantie-informatie

Compatibel met: PC Xbox One

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 3362934402471
Compatibel met PC, Xbox One