Video Capture - Elgato

Zet video over naar je Mac of pc vanaf een videorecorder, DVR, camcorder of een ander analoog videoapparaat als een H.264-bestand van hoge kwaliteit. De eenvoudig te gebruiken software van Elgato Video Capture helpt je bij elke stap, van het aansluiten van een analoog videoapparaat tot het opnemen van video en het kiezen van hoe je het wil bekijken en delen.

Er is geen eenvoudigere manier om zelf gemaakte video's te digitaliseren voor weergave op je computer, om te synchroniseren met een iPad of iPhone, om te bewerken in iMovie of Windows Live Movie Maker of om te uploaden naar YouTube. Elgato Video Capture wordt geleverd met Elgato Video Capture-software voor Mac en Windows.

Het tijdperk van VHS-banden is afgelopen en na drie decennia is er veel video-inhoud om over te zetten naar moderne afspeelapparatuur. Bovendien heeft elke video die is opgeslagen op magnetische tape (zoals VHS, Video8 en Hi8) een beperkte levensduur en verslechtert deze in de loop van de tijd. Elgato Video Capture biedt een eenvoudige manier om die waardevolle herinneringen naar iTunes of uw Windows Media Player-bibliotheek te brengen.

De software-assistent geeft stap voor stap uitleg, van het aansluiten van een analoog videoapparaat tot het opnemen van video en het kiezen van hoe je het wil bekijken en delen. De software biedt een eenvoudig hulpmiddel om het begin en einde van de opgenomen video bij te snijden. Met slechts één klik kunt je jouw video toevoegen aan iTunes of aan je Windows Media Player-bibliotheek; je kan de video op je computer afspelen of synchroniseren met je iPad of iPhone; je kan je video rechtstreeks uploaden naar YouTube; en bewerken in iMovie of Windows Live Movie Maker.

Misschien heb je een dvd gekregen van een familie-evenement of reünie en wil je deze delen door deze op je website of op YouTube te plaatsen. Of je hebt een aantal geweldige films en tv-programma's op je DVR opgeslagen en wilt ze op je iPad afspelen. Elgato Video Capture kan video verbinden met en vastleggen op uw Mac of pc vanaf elk apparaat met composiet "RCA" of S-Video-uitgangen. De Elgato Video Capture wordt ook geleverd met een SCART-adapter.

Notify Me
Uitverkocht voor thuislevering Blijf op de hoogte wanneer dit product weer leverbaar is.
Momenteel niet beschikbaar
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 852095000218