Thunderbolt 3 Mini Dock - Elgato

Stuur twee 4K60-schermen aan, gebruik je netwerk op volle snelheid en sluit eenvoudig de meest geavanceerde randapparatuur aan. De Thunderbolt 3 Mini Dock zorgt voor maximale prestaties op alle poorten voor productiviteit waar en wanneer je maar wil.

Dubbele schermen? Televisies? Conferentieprojectoren? Maak je geen zorgen over welke verbinding je te wachten staat: HDMI- en DisplayPort-interfaces stellen je in staat elk beeldscherm met een resolutie tot 4K op 60 Hz aan te sturen.

De Thunderbolt 3 Mini Dock heeft een SuperSpeed USB 3.1 Gen 1-poort. Niet alleen om dagelijkse benodigdheden zoals de flashdrive van een klant aan te sluiten, maar ook voor veeleisende apparaten zoals een SSD of Apple SuperDrive. Hierdoor zijn inpakadapters verleden tijd. Omdat je nu klaar bent om te pluggen en te spelen waar je ook bent.

Je notebook hoeft je niet te beperken om enkel wifi te gebruiken. De Thunderbolt 3 Mini Dock heeft een Gigabit Ethernet-poort, zodat je altijd kan profiteren van de onverslaanbare snelheid en betrouwbaarheid van een bekabelde verbinding. Stream media met hoge bandbreedte zonder interferentie en breng bestanden zonder onderbreking over.

Compatibel met: PC

  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 843591022699
Compatibel met PC