Colonna Microphone Silver - Arozzi

De Colonna is de meest krachtige microfoon in de Arozzi line-up! De Colonna heeft drie instellingen om het geluid op te nemen: cardioïde, bidirectionele en omnidirectionele richtingen. Het maakt dat de multi-pattern microfoon geweldige opnames maakt voor streaming maar ook andere toepassingen zoals muziekopnames, podcasts, interviews en audio bij video opnames.

Zware basis

De Colonna heeft een stevige en zware basis om optimale stabiliteit te verzekeren. De metalen basis weegt ongeveer 0,8 kg en heeft een antislip rubberen onderzijde voor de perfecte stabiele plaatsing op je bureau.

Omnidirectioneel

Het omnidirectioneel patroon is het meest geschikt voor surround sound, of geluid dat van verschillende richtingen komt. Dit kan een grote hulp zijn wanneer je opnames wil maken met verschillende personen of wanneer je verschillende geluiden binnen de locatie/kamer wil opnemen.

Bidirectioneel

Bidirectioneel is de perfecte oplossing voor podcasts en één-op-één interviews. Het patroon neemt geluid op langs de voor- en achterzijde van de microfoon en belemmerd de opname van andere externe omgevingsgeluiden.

Cardioïde

Wanneer je helemaal alleen bent dan schakel je over naar de cardioïde microfoonstand. De microfoon zal dan alleen geluid opvangen vanuit één richting. Dit belemmerd dat er veel omgevingsgeluid opgevangen wordt door de microfoon.

Gain Control

In contrast met de volumeknop verhoogt de gain-knop niet het volume maar de geluidssterkte van het opgevangen geluid. In een stille omgeving kan je de gain omhoogschroeven terwijl je in een drukke, luidruchtige omgeving de gain kan dichtdraaien voor een goede soundmix.

Geïntegreerde headphone jack

De Colonna heeft een jack-ingang aan de onderzijde van de microfoon. Sluit je hoofdtelefoon aan en geniet van volledige controle van het geluid door de volume- & gain-knoppen.

Mute functie

De Colonna microfoon heeft eveneens een toegewijde mute knop op de microfoon. Je kan jezelf stil maken met één knop zonder aan de instellingen op je computer te komen.

  • Plug 'n Play en makkelijk in gebruik
  • Mogelijkheid om vast te maken aan een Boom Arm
  • Volume & Gain controle op de microfoon
  • Drie verschillende opnamepatronen: cardioïde, omnidirectioneel en bidirectioneel
  • Geïntegreerde headphone jack
  • Mute-knop

Compatibel met: PC

  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 769498678893
Compatibel met PC