Elgato Key Light

Sta in de schijnwerpers met de Elgato Key Light!

Kwalitatieve belichting is het geheim om jouw camerafeed te laten uitblinken. Van de manier waarop je grijnst en juicht, tot aan de manier waarop je focust en schrikt - kijkers willen ieder detail in jouw uitdrukkingen kunnen zien. Jij bent tenslotte de ster van de show. Ze abonneren om jou te zien. En met Key Light, zien ze gelijk dat jij een pro bent.

Ontworpen voor je bureau

Conventionele studiobelichting kan je setup rommelig maken. Doordat de Elgato Key Light gemaakt is van solide metaal, wordt dit probleem meteen verholpen dankzij een gestroomlijnd profiel dat niet in je weg zit. Het raakt niet eens de vloer en het staat mooi tegen je muur. Klem de masthouder simpelweg vast aan je bureau, strek deze uit tot de gewenste hoogte en je bent er klaar voor.

Brengt soft boxes tot schande

Soft boxes laten je zweten, maar Key Light houdt de temperaturen verrassingswekkend koel, ondanks zijn enorme 2500-lumen output. 80 premium OSRAM LEDs verzekeren je van extra heldere belichting die je kan dimmen naar een subtiele gloei. Een kleurentemperatuurspectrum van 2900 tot 7000 K produceert tinten van arctisch blauw tot de amberkleuren van een zonsondergang. Een zijdezacht opaalglas oppervlak garandeert daarnaast een gebalanceerd, verblindingsvrije diffusie vanuit de perfecte uitstralingshoek.

Altijd tot je dienst

Waarom zou je moeten springen om de instellingen aan te passen, om er vervolgens achter te komen dat je beeld overbelicht is? Key Light vervangt moeilijk bereikbare knoppen met een directe Wi_Fi-verbinding naar je PC. Zo kun je achterover leunen met de Control Center app, de belichting aanpassen met je muis en real-time feedback krijgen op je scherm. Je kunt zelfs zoveel Key Lights synchroniseren als je maar wil.

Werkt met Stream Deck

Lichten, camera, actie - allemaal met een enkele druk op een knop. Stream Deck brengt Key Light naar het volgende niveau dankzij directe integratie die je naar wens kunt aanpassen. Zet aan, pas de helderheid aan, tweak de kleurtemperatuur en meer. Je kunt zelfs meerdere instellingen opslaan waar je overal toegang tot hebt. En dat is pas het begin, want met Stream Deck blijven nieuwe integraties maar komen.

Maakt een statement

Feilloos ontworpen om de snel stijgende eisen van videoproductie tegemoet te komen, legt Key Light de lat hoog voor high-end studiobelichting. Extra fel en toch super dimbaar. Ruimtebesparend en gebouwd voor langdurig gebruik. Met App bestuurbaar en gemaakt om met jou te evolueren. Alles aan Key Light zegt dat je menens bent.

 • Werkt met App: pas instellingen aan via je scherm voor accurate real-time feedback
 • Ultra-fel en aanpasbaar: 2500 lumens en volledig dimbaar
 • Versatiele kleurtemperatuur: 2900 - 7000 K produceert koude tot warme wittinten
 • Verblindingsvrije diffusie: opaalglas garandeert gebalanceerde belichting
 • Comfortabel zonder zweten: houdt hitte op indrukwekkende wijze laag vergeleken met soft boxes
 • Gestroomlijnd design: vlak profiel en uitschuifbare metalen bureauklem besparen ruimte
 • Werkt met Stream Deck: directe integratie voor one-touch besturing
 • Afmetingen: 30 x 350 x 250 mm (diepte x breedte x hoogte)
 • Gewicht: 1,3 kg
 • Werkt met Windows 10 (64-bit), macOS 10.11 of nieuwer, Elgato Stream Deck

Compatibel met: PC

 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 4260195391758
Compatibel met PC

Game Trailers