Rival 710 Mouse - SteelSeries

De Rival 710 is de enige muis met een OLED-scherm, tactiele feedback en de meest nauwkeurige sensor ooit gemaakt.

OLED-meldingen

Weten is het halve werk en daarom werd de Rival 710 uitgerust met een volledig aanpasbaar OLED-display. Krijg direct toegang tot gevoeligheidsinstellingen, in-game statistieken, knoptoewijzing en personaliseer het display met je gamernaam of het logo van je favoriete team.

Realtime meldingen

Toon meldingen van Discord en games zoals CS:GO, Dota2 en meer...

On-the-fly aanpassingen

Visuele bevestiging van gevoeligheidsinstellingen, knoptoewijzingen en profielschakelaars. Personaliseer de weergave met uw gamernaam, favoriete teamlogo of GIF-animatie.

Tactiele feedback

De muis is niet langer alleen een invoerapparaat; je krijgt nu tactiele feedback bij in‐game-gebeurtenissen, wat helpt bij het nemen van kritieke beslissingen. Pas elk aspect van de waarschuwingen aan, van intensiteit tot trillingspatronen. Mis nooit meer een cooldown met meldingen wanneer je ultimate klaar is, of je gezondheid laag. Krijg tactiele feedback wanneer het tijd is om je wapen te herladen.

True 1 op 1 tracking

TrueMove3 zet de nieuwe standaard voor alle spelsensoren in het verleden en de toekomst. In plaats van alleen te focussen op CPI, werd TrueMove3 ontworpen voor echte 1-op-1 tracking. Het verplaatsen van een specifieke afstand op een muismat resulteert in dezelfde exacte afstand op het scherm. Geen versnelling, geen volgfouten en geen vertraging.

Verwisselbare modulaire onderdelen

Dankzij een modulair ontwerp kunt u de sensor, kabel of afdekking verwisselen, zodat de muis aan je persoonlijke voorkeuren voldoet en klaar is voor de toekomst wanneer nieuwe sensoren worden uitgebracht.

Gebouwd voor de strijd

Ontwikkeld met drie basisprincipes: revolutionaire prestaties, onwerkelijke duurzaamheid en krachtige flexibiliteit. De Rival 710 staat voor u klaar wanneer u het het meest nodig hebt. Met Mechanische schakelaars, split-trigger knoppen en een zachte afwerking om uw grip vast te houden om het gebruiksgemak te verbeteren.

Gewapend voor krachtige prestaties

De Rival 710 bevat een krachtige 32-bit ARM-processor waarmee u CPI-instellingen, knopherapperingen en lichteffecten kunt opslaan voor softwarevrij gebruik bij LAN-evenementen en toernooien. De SteelSeries Engine Software ontgrendelt een indrukwekkend arsenaal aan Engine Apps die aanpassing van de 2-zone RGB-verlichting eenvoudig en intuïtief maken. De Discord- en GameSense Engine-apps zorgen voor chatmeldingen, in-game evenementen en meer... 

Kenmerken:

 • OLED scherm voor in-game info en stats
 • Tactiele feedback
 • TrueMove3 Optische sensor
 • Modulaire onderdelen
 • Split-trigger 60-miljoen klik mechanische knoppen

Compatibel met: PC

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 5707119035637
Compatibel met PC