Quantum One Wired Headset - JBL

Maak je game onvergetelijk. De JBL Quantum ONE-headset biedt professionel audio met JBL QuantumSPHERE 360 met head-tracking voor een ruimtelijk surroundsound en Active Noise Cancelling speciaal voor gaming. JBL QuantumSOUND Signature is ontworpen voor nauwkeurige audiopositionering en levert een meeslepend geluid via Hi-Res-gecertificeerde 50mm drivers. De afneembare, richtinggevoelige microfoon zorgt voor kristalheldere multiplayercommunicatie met ruisonderdrukking, dempfuncties en een DISCORD-gecertificeerde Game-Chatbalansknop. Een licht en ergonomisch design geeft je het comfort dat je nodig hebt, terwijl de JBL QuantumENGINE maatwerkopties en gebruikersprofielen biedt. De JBL Quantum ONE-headset is de absolute top in audio voor de meest levensechte virtuele realiteit op je pc.

Neem een professionele voorsprong met JBL QuantumSPHERE 360 met head-tracking

JBL QuantumSPHERE 360 biedt professionele 3D-audiopositionering voor je pc. De mogelijkheid om JBL’s algoritme te kalibreren met de ingebouwde head-trackingsensor en by-pack mic is exclusief ontworpen voor de JBL Quantum ONE. Hiermee krijgen pc-gamers een uiterst nauwkeurige audiopositionering en een vast, onafhankelijk geluidsbeeld dat je natuurlijke instincten versterkt. De JBL Quantum ONE is bovendien uitgerust met de DTS Headphone X: v2.0.

Speel in het hart van je game met de Hi-Res-gecertificeerde JBL QuantumSOUND Signature

Van de lichtste voetstappen tot de meest oorverdovende explosie; de JBL QuantumSOUND Signature maakt elk moment onvergetelijk en elke gamer beter. De Hi-Res-gecertificeerde 50mm neodymiumdrivers zorgen voor een meeslepend geluid, gefinetuned door JBL-audiologen en speciaal ontworpen voor gaming. Onze topkwaliteit audio creëert een realistisch geluid waarmee je in elke battle de overhand hebt.

Next-gen ergonomisch design

De lichte hoofdband en ademende, met leer beklede oorkussens van traagschuim zijn gemaakt voor de langste gamesessies. Active Noise Cancelling afgestemd op gaming Het Active Noise Cancelling-systeem is ontworpen voor game-omgevingen en onderdrukt ongewenste achtergrondgeluiden zodat je je volledig op de strijd kunt concentreren.

Naadloos compatible met alle game-platforms

De JBL Quantum ONE-headset is ontworpen voor pc-gaming via USB, maar is ook compatible via een 3,5mm jack-kabel met pc, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, mobiel, Mac en VR. De JBL QuantumSPHERE 360 is alleen beschikbaar voor pc.

Laat je horen met de afneembare microfoon met stemfocus

Echo-onderdrukkende technologie zorgt ervoor dat je troepen en tegenstanders je luid en duidelijk verstaan. De richtinggevoelige microfoon is verstelbaar en afneembaar voor gaming onderweg of bij gebruik van een externe microfoon. Via de ingebouwde dempknop op de oorschelp ga je automatisch in de stiltemodus.

DISCORD-gecertificeerd Gamegeluid-Chatbalansknop

Pas je geluidsniveau eenvoudig aan met de DISCORD-gecertificeerde Game-Chatbalansknop. Dankzij aparte geluidskaarten voor game- en chataudio kun je je headset zelfs tijdens het gamen instellen. Ook compatible met TeamSpeak, Skype en andere diensten.

Krachtig JBL QuantumENGINE pc-softwarepakket voor geluid op maat

Met de krachtige pc-software, de JBL QuantumENGINE, kun je jouw JBL Quantum ONE gamingheadset beheren en personaliseren via een gebruiksvriendelijk dashboard en de meegeleverde kalibratiemicrofoon. Maak aparte gebruikersprofielen aan, stel je microfoon in, en activeer RGB-effecten of maak ze zelf. Daarnaast kun je de equalizer aanpassen of kiezen uit 6 presets. De JBL QuantumENGINE voorziet de JBL QuantumSPHERE 360 surround alleen op jouw pc.

 • Ruimtelijk geluid: Selecteer je geluidsinstellingen en vul de omtrek en de lengte van je hoofd in voor een surroundsound-profiel op maat. Met behulp van de kalibratiemicrofoon geeft de JBL QuantumSPHERE 360 je het meest nauwkeurige en meeslepende ruimtelijke geluid.
 • Audio-equalizer voor geluid op maat: Maak profielen aan voor een beter geluidsbeeld voor specifieke games of kies uit verschillende speciaal samengestelde presets.
 • RGB-effecttuner: Maak je eigen lichtshow met de ingebouwde RGB-effectentuner of kies uit de verschillende presetmodi die de mogelijkheden van je headset highlighten.
 • Microfoon instellen: Niet te hard, niet te zacht. Pas het volumeniveau en de gevoeligheid van je microfoon aan. En met de zijtoon bepaal je zelf hoe hard je je eigen stem hoort als je praat.
 • Beheer gebruikersprofielen & -instellingen: Creëer en beheer verschillende gebruikersprofielen met hun eigen, unieke instellingen.

Inhoud verpakking:

 • JBL Quantum ONE-headset
 • 3,5 mm audiokabel
 • Kalibratiemicrofoon
 • Verwijderbare boom-microfoon
 • Plopkap voor microfoon
 • USB-kabel Type-C naar Type-A met Game- Chatbalansknop
 • QSG | Garantiebewijs | Veiligheidsinformatie

Compatibel met: PC

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 6925281969737
Compatibel met PC
Merk JBL
Type Dynamisch
Frequentie 20 Hz – 40 kHz
Drivers 50 mm
Gewicht 369 gr
Noise Cancelling Ja
Aansluiting Wired
Kanalen Surround - op pc
Verbinding 3,5 mm jack
Impedance 32 Ohm
Gevoeligheid 95 dB @ 1 kHz, 1 mW