Headphones Marshall Mode (with Chat)

Groots geluid in een klein pakket!

De Mode Headphones van Marshall zijn uitgerust met een microfoon, afstandsbediening op draad en is de perfecte metgezel voor je mobiele telefoon. Nintendo Switch gebruikers zullen verheugd zijn te horen dat deze Marshall earbuds ideaal zijn voor gebruik met de Nintendo Switch Online App. Speel een potje Mario Kart 8 Deluxe of Splatoon 2 terwijl je geniet van uitmuntend geluid met stijl.

Marshall Design

De Mode Headphones van Marshall genieten van het iconische design van Marshall. Op elk van de oortjes pronkt het stijlvolle Marshall M logo.

Groot geluid, klein pakket

De Mode's compacte design en maximum geluidsoutput maken ze misschien wel de beste in-ear headphones op de markt. De aangepaste drivers zijn uniek ontworpen voor het kleine frame van de Mode en produceren een gebalanceerd geluid met een duidelijke midrange, lange highs en diepe bass.

Nooit meer in de knoop

De kabels van de Mode Headphones zijn afgewerkt met een rubberen koord zodat de kabels niet in mekaar krullen.

  • Duurzame verbinding - Mode's L-plug design biedt een duurzame verbinding met je toestellen. Geschikt voor elke muziekspeler of telefoon met een 3,5 mm jack.
  • De perfecte fit - Oren komen in alle formaten daarom zit er in de verpakking van de Mode Headphones telkens 4 verschillende vormen zodat iedereen zijn favoriete fit vindt.
  • Microfoon & bediening - Met de Mode neem je heel makkelijk telefoongesprekken aan en bedien je de mediaspeler van je telefoon met alle gemak van de wereld. Het vergt slechts één klik om een gesprek te aanvaarden, af te leggen, muziek te starten en te pauzeren. Met twee snelle klikken na elkaar kan je doorspoelen of drie snelle klikken om naar het vorige nummer te gaan.

"Nintendo Switch gebruikers zullen verheugd zijn te horen dat deze Marshall earbuds ideaal zijn voor gebruik met de Nintendo Switch Online App. "

Compatibel met: iOS Nintendo 3DS Nintendo Switch

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 7340055309394
Compatibel met iOS, Nintendo 3DS, Nintendo Switch
Merk Marshall
Type Headset In-ear headphone
Frequentie 20 Hz - 20 kHz
Drivers 9 mm
Gewicht 17 gr
Noise Cancelling Nee
Aansluiting Wired
Kanalen Stereo
Verbinding 3,5 mm jack
Impedance 34 Ohm
Gevoeligheid 97dB SPL