Remote + MotionPlus Black

De Wii-afstandsbediening is de revolutionaire controller van het Wii-systeem. Hij bevat een ingebouwde bewegingssensor en communiceert draadloos met de sensorbalk. Op die manier zorgt hij voor ongekende precisie en gebruikersgemak. Daarnaast bevat hij ook een trilfunctie en een ingebouwde luidspreker waardoor je nog dieper in je favoriete spellen opgaat.

In de Wii-afstandsbediening gaan twee AA-batterijen (bij aanschaf inbegrepen). Gebruik alleen alkalinebatterijen van de beste kwaliteit voor de beste spelervaring en de langste gebruiksduur.

- Eenvoudig, intuïtief en makkelijk te gebruiken.
- Verbind het Wii MotionPlus-accessoire met de Wii Remote voor grotere nauwkeurigheid en verbeterde besturing bij compatibele spellen.

MotionPlus Black

Op de E3 Game Expo in 2008 was er de aankondiging van Nintendo's nieuwste gadget, Wii MotionPlus. Dit verlengstukje dat je achterin de Wii Remote plugt, verhoogt de gevoeligheid van de Remote. Bewegingen zullen exacter nagebootst worden. In spellen die gebruikmaken van Wii MotionPlus, worden bewegingen met de draadloze, bewegingsgevoelige Wii-afstandsbediening nauwkeuriger en preciezer geregistreerd dan ooit tevoren. De kleinste hand- of lichaamsbeweging wordt heel precies naar het televisiescherm vertaald, zodat de betrokkenheid nog groter wordt. Wii MotionPlus wordt eenvoudig bevestigd aan de Wii-afstandsbediening. Enkele titels die gebruik maken van het accessoire zijn: EA Sports Grand Slam Tennis, Tiger Woods PGA Tour 10 en Virtua Tennis 2009.

- Een accessoire dat bewegingen met de Remote via een accelerometer (snelheidsmeter) nog nauwkeuriger (1:1) waarneemt.
- Verpakt in een rubberen jasje om zowel de MotionPlus als de Wii Remote te beschermen tegen schokken.

Compatibel met: Wii

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 45496890452
Compatibel met Wii