Amiibo Urbosa + Revali + Mipha + Daruk  - The Legend of Zelda - Breath of the Wild

Ontmoet de Champions van Legend of Zelda - Breath of the Wild! 

Elke amiibo gebruikt NFC-technologie voor unieke interacties met compatibele spellen. De amiibo-figuurtjes bieden nieuwe spelmogelijkheden en leveren op die manier extra waarde aan consumenten. Je hoeft de figuurtjes alleen maar tegen het NFC-aanraakpunt op de Wii U GamePad of rechter Switch Joy-Con te houden om ze te activeren - er zijn geen extra apparaten voor nodig - en sommige figuurtjes zijn compatibel met verschillende spellen.

Urbosa

Urbosa is een genadeloze krijgster, en een vooraanstaand figuur in de Gerudo stam. Ondanks haar vurige karakter geeft Urbosa enorm veel om prinses Zelda en het lot van Hyrule. 

Revali

Revali is lid van de Rito stam die honderen meters in de lucht leeft. Hij is een ervaren piloot die een beetje arrogant kan zijn. Ondanks dat hij zelf een Champion is, veracht hij Link als de held van Hyrule. 

Mipha

Net als Urbosa en Revali is Mipha een van de Champions in Legend of Zelda-Breath of the Wild! Zij is de geliefde prinses van de Zora stam, en de ouderen van haar stam zullen haar ongebreidelde zachtheid en goedmoedigheid voor eeuwig herinneren. Naast haar rol als Champion was Mipha ook hechte vrienden met Link, vele jaren geleden. 

Daruk

Daruk is de geboren leider van de groep. Hij is een onverschrokken krijger met een hart van goud. Garuk is enorm geliefd bij zijn volk, de Gorons. Als een krachtige bondgenoot voor Link in de strijd tegen Calamity Ganon staat hij altijd klaar voor een avontuur.

  • Deze amiibo zijn compatibel met The Legend of Zelda - Breath of the Wild op Wii U en Switch
  • Krijg voorwerpen (wapens, materialen, en de hoofddeksels van de Divine Beasts) die je kunnen helpen tijdens het spel. Misschien krijg je wel een zeldzaam wapen!

Compatibel met: Nintendo 3DS Nintendo Switch Wii U

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 45496380625
Compatibel met Nintendo 3DS, Nintendo Switch, Wii U